Diyarbakır Valisi iş insanlarıyla bir araya geldi

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.11.2023 - 11:07, Güncelleme: 01.11.2023 - 14:18 1206+ kez okundu.
 

Diyarbakır Valisi iş insanlarıyla bir araya geldi

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, DİSİDER üyesi iş insanlarıyla bir araya geldi.
 Vali Ali İhsan Su, Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılarak iş insanlarıyla bir araya geldi. Bir otelde yapılan toplantıya Vali Su’nun yanı sıra DİSİDER üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Su, “İlimizin sanayi sektöründeki başarısını daha da ileri noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. DİSİDER ailesi ile ülkemizin ve kentimizin ekonomisine katkı sunan tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, DİSİDER üyesi iş insanlarıyla bir araya geldi.

 Vali Ali İhsan Su, Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılarak iş insanlarıyla bir araya geldi. Bir otelde yapılan toplantıya Vali Su’nun yanı sıra DİSİDER üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Su, “İlimizin sanayi sektöründeki başarısını daha da ileri noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. DİSİDER ailesi ile ülkemizin ve kentimizin ekonomisine katkı sunan tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.