Bağlar Belediyesi’nde rüşvet soruşturması: Müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 13.11.2023 - 13:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 13:58 933+ kez okundu.
 

Bağlar Belediyesi’nde rüşvet soruşturması: Müfettiş görevlendirildi

Son dakika haberleri...Diyarbakır’daki belediyelerde rüşvet soruşturması genişliyor. Merkez Bağlar İlçe Belediyesi’nde “rüşvet” iddiaları üzerine müfettiş görevlendirildi.
Kayyumla yönetilen Diyarbakır’daki belediyelerde yolsuzluk iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Kayapınar Belediyesi’nden sonra merkez Bağlar İlçe Belediyesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta rüşvet soruşturması kapsamında bir personel ile başkan yardımcısı tutuklanmış, belediye başkanına yurt dışı yasağı konulmuştu. Yolsuzluk iddiaları üzerine Kayapınar Belediyesine de müfettiş görevlendirilmişti Müfettişler iddiaları araştıracak Rüşvet iddiasıyla ilgili soruşturma devam ederken, sıcak bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı, söz konusu iddiaların araştırılması için müfettiş görevlendirdi. Müfettişler söz konusu iddiaları araştırıp rapor hazırlayacak. Rapor doğrultusunda İçişleri Bakanlığının karar vermesi bekleniyor. Belediye başkanı Ankara’ya çağrıldı Bu arada yürütülen soruşturma devam ederken, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çağrıldığı ve istifa etmesi yönünde tavsiyede bulunulduğu öğrenildi. 'İstifa yanlış algıya neden olur' AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmede Beyoğlu’nun, söz konusu iddialarla ilgisinin bulunmadığını, konunun adli mercilere yansıdığını, bu aşamada istifasının yanlış bir algıya neden olacağını belirtip, istifa talebini kabul etmediği belirtildi. Amida Haber
Son dakika haberleri...Diyarbakır’daki belediyelerde rüşvet soruşturması genişliyor. Merkez Bağlar İlçe Belediyesi’nde “rüşvet” iddiaları üzerine müfettiş görevlendirildi.

Kayyumla yönetilen Diyarbakır’daki belediyelerde yolsuzluk iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Kayapınar Belediyesi’nden sonra merkez Bağlar İlçe Belediyesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta rüşvet soruşturması kapsamında bir personel ile başkan yardımcısı tutuklanmış, belediye başkanına yurt dışı yasağı konulmuştu.

Yolsuzluk iddiaları üzerine Kayapınar Belediyesine de müfettiş görevlendirilmişti

baglar.jpg

Müfettişler iddiaları araştıracak

Rüşvet iddiasıyla ilgili soruşturma devam ederken, sıcak bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı, söz konusu iddiaların araştırılması için müfettiş görevlendirdi. Müfettişler söz konusu iddiaları araştırıp rapor hazırlayacak. Rapor doğrultusunda İçişleri Bakanlığının karar vermesi bekleniyor.

Belediye başkanı Ankara’ya çağrıldı

baglar-belediyesi.jpg

Bu arada yürütülen soruşturma devam ederken, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çağrıldığı ve istifa etmesi yönünde tavsiyede bulunulduğu öğrenildi.

'İstifa yanlış algıya neden olur'

AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmede Beyoğlu’nun, söz konusu iddialarla ilgisinin bulunmadığını, konunun adli mercilere yansıdığını, bu aşamada istifasının yanlış bir algıya neden olacağını belirtip, istifa talebini kabul etmediği belirtildi. Amida Haber

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.