Silvanpsor, Bismil deplasmanında eli boş döndü

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 13.11.2023 - 16:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 16:17 1035+ kez okundu.
 

Silvanpsor, Bismil deplasmanında eli boş döndü

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin B Grubunda mücadele eden Silvanspor bu hafta Bismil deplasmanında Ova Yıldızlarıspor ile karşılaştı. Müsabaka 3-0 Ova Yıldızlarspor üstünlüğüyle sonuçlandı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Bismil İlçe sentetik futbol sahasında gerçekleşen maçta oyuncular kazanmak için ter döktü. Silvanspor kazanma umuduyla gittiği Bismil’de eli boş döndü. İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN Bismil Ova Yıldızlarıspor’un üstün onadığı karşılamada sahadan 3-0’lik skorla ayrıldı. Hedeflerinin ligde şampiyon olduğunu Belirten, Başkanı Aslan Bakır, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız maçta maalesef sahada 3-0 mağlup olarak ayrıldık. Gençlere önem veriyoruz. Ancak maddi sıkıntılar yüzünde hiçbir transfer yapamadık. Ligde 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldık, maddi imkansızlıklara rağmen oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Her zaman takımımızın yanındayım. Bir kez daha takımıza daimi başarılar diliyorum” dedi.
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin B Grubunda mücadele eden Silvanspor bu hafta Bismil deplasmanında Ova Yıldızlarıspor ile karşılaştı. Müsabaka 3-0 Ova Yıldızlarspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Bismil İlçe sentetik futbol sahasında gerçekleşen maçta oyuncular kazanmak için ter döktü. Silvanspor kazanma umuduyla gittiği Bismil’de eli boş döndü.

İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN

Bismil Ova Yıldızlarıspor’un üstün onadığı karşılamada sahadan 3-0’lik skorla ayrıldı.

Hedeflerinin ligde şampiyon olduğunu Belirten, Başkanı Aslan Bakır, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız maçta maalesef sahada 3-0 mağlup olarak ayrıldık. Gençlere önem veriyoruz. Ancak maddi sıkıntılar yüzünde hiçbir transfer yapamadık. Ligde 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldık, maddi imkansızlıklara rağmen oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Her zaman takımımızın yanındayım. Bir kez daha takımıza daimi başarılar diliyorum” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.