Kızılay’dan Milli Eğitim’e ziyaret

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.11.2023 - 14:38, Güncelleme: 16.11.2023 - 14:38 1193+ kez okundu.
 

Kızılay’dan Milli Eğitim’e ziyaret

Türk Kızılayı Silvan Şube Başkanı Metin Kılıçaslan ile bir heyet Silvan Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Türk Kızılayı Silvan Şubesi Başkanı Metin kılıçaslan ile Türk Kızılayı Silvan Şube yöneticileri ziyaret ettikleri Müdür Aydın’a hayırlı olsun deyip, çalışmalarında başarılar dilediler. Kızılay heyeti, kan bağışı konusuna da değinerek, kan bağışı konusunda duyarlılık yaratmak için eğitim kurumlarında gerçekleştirilebilecek faaliyetlerle ilgili olarak Aydın’la istişarede bulundu.  Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Kızılay Silvan Şube Başkanı ve beraberindeki heyettin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kan bağışı kampanyalarına destek vereceklerini söyledi.
Türk Kızılayı Silvan Şube Başkanı Metin Kılıçaslan ile bir heyet Silvan Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Türk Kızılayı Silvan Şubesi Başkanı Metin kılıçaslan ile Türk Kızılayı Silvan Şube yöneticileri ziyaret ettikleri Müdür Aydın’a hayırlı olsun deyip, çalışmalarında başarılar dilediler. Kızılay heyeti, kan bağışı konusuna da değinerek, kan bağışı konusunda duyarlılık yaratmak için eğitim kurumlarında gerçekleştirilebilecek faaliyetlerle ilgili olarak Aydın’la istişarede bulundu. 

Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, Kızılay Silvan Şube Başkanı ve beraberindeki heyettin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kan bağışı kampanyalarına destek vereceklerini söyledi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.