HDP’li Eş Başkan, sel felaketinde kayyumu sorumlu gösterdi

Diyarbakır (Güneydoğuekspres Gazetesi) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 20.11.2023 - 14:28, Güncelleme: 20.11.2023 - 14:28 1179+ kez okundu.
 

HDP’li Eş Başkan, sel felaketinde kayyumu sorumlu gösterdi

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınarak yerine kayyum atanan Bismil Belediyesi Eski Başkanı Orhan Ayaz, ilçede yaşanan sel felaketinde kayyumu sorumlu gösterdi.
Haber: Faruk Balıkçı/DİYARBAKIR Bismil ilçesinde kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle birçok mahallede su baskınları meydana geldi. Devam eden yağışlar nedeniyle ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde birçok bölgede sel ve akıntılar yaşandı. Of Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Büyükbaş hayvan çiftliği sular altında kaldı. AYAZ: KAYYUMUN SORUMLULUĞU VAR Yerine kayyım atanan Bismil Belediyesi eski Eş Başkanı Orhan Ayaz, yaptığı açıklamada, “İlçemizde yaşanan sel felaketinden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçenin alt ve üst yapısında yapılması gereken çalışmaların yetersizliği, gerekli bakım ve onarımların yapılmaması sonucu maalesef böylesi manzaralarla karşılaşıyoruz. Kayyım ve zihniyeti rant ve çıkar peşinde koşmanın dışında, maalesef başka bir hizmet yapamıyor. Belediye bütçesi halka hizmet yerine, yandaşlara peşkeş çekiliyor” dedi.
İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınarak yerine kayyum atanan Bismil Belediyesi Eski Başkanı Orhan Ayaz, ilçede yaşanan sel felaketinde kayyumu sorumlu gösterdi.

Haber: Faruk Balıkçı/DİYARBAKIR

Bismil ilçesinde kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle birçok mahallede su baskınları meydana geldi. Devam eden yağışlar nedeniyle ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde birçok bölgede sel ve akıntılar yaşandı. Of Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Büyükbaş hayvan çiftliği sular altında kaldı.

AYAZ: KAYYUMUN SORUMLULUĞU VAR

Yerine kayyım atanan Bismil Belediyesi eski Eş Başkanı Orhan Ayaz, yaptığı açıklamada, “İlçemizde yaşanan sel felaketinden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçenin alt ve üst yapısında yapılması gereken çalışmaların yetersizliği, gerekli bakım ve onarımların yapılmaması sonucu maalesef böylesi manzaralarla karşılaşıyoruz. Kayyım ve zihniyeti rant ve çıkar peşinde koşmanın dışında, maalesef başka bir hizmet yapamıyor. Belediye bütçesi halka hizmet yerine, yandaşlara peşkeş çekiliyor” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.