KERMESTE TOPLANAN PARA KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.11.2023 - 15:49, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:51 1638+ kez okundu.
 

KERMESTE TOPLANAN PARA KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Silvan ilçesinde Kızılay Silvan Şubesi Kadın Kolları tarafından İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarında zarar görenler için kermeste 125.138.00 TL Filistin halkına gönderilmek üzere Kızılay hesabına yatırıldı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan ilçesi Gazi Caddesi Hükümet Konağı önündeki parkta Kızılay tarafından Filistin halkına yardım için düzenlenen kermeste yoğun ilgi gördü. Genç yaşlı demeden her yaşta Silvanlının el emeği ürünlerini Filistin halkı için satışa sunduğu etkinliğe ev sahipliğini yapan Silvan Kızılay Şubesi Başkanı Metin Kılıçaslan, ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kermeste toplanan paraların Filistin halkı için bağışlandığı belirtti. GELİRİN TATAMI FİLİSTİN HALKINA BAĞIŞLANDI Silvan Kızılay Şube Başkanı Metin Kılıçaslan, Silvan Kızılay Şubesi Kadın Kolları tarafında organizedeki satışlarda elde edilen toplam 125.138.00 TL’nin Kızılay hesaplarına aktarıldığını belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Silvan Kızılay Şubesi Kadın Kolları, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve hemşerilerimizin katılımıyla, Filistin halkına yardım için gerçekleştirdiğimiz kermeste elde edilen toplam maddi gelirin (125.138.00TL) katılımcıların desteğiyle elde edilen geliri Kızılay hesabına yatırılmıştır.  Filistin halkının hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ederken Filistin halkının yaşadığı bu acılı günlerde; bir nebze olsun yaraların sarılmasında katkıda bulunan yanımızda olan hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Asrın en büyük zulmüyle karşı karşıya olan Filistin halkının yanında olmaya ve onlarla dayanışma içerisinde olacağız. Vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor. Değerli destekçilerimize, Silvanlı hemşerilerime Kızılay Kadın Kollarımıza bu kıymetli çalışmalarında sonsuz teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla bir kez daha kenetlenip, güçlendiğimizi görüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Silvan ilçesinde Kızılay Silvan Şubesi Kadın Kolları tarafından İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarında zarar görenler için kermeste 125.138.00 TL Filistin halkına gönderilmek üzere Kızılay hesabına yatırıldı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan ilçesi Gazi Caddesi Hükümet Konağı önündeki parkta Kızılay tarafından Filistin halkına yardım için düzenlenen kermeste yoğun ilgi gördü. Genç yaşlı demeden her yaşta Silvanlının el emeği ürünlerini Filistin halkı için satışa sunduğu etkinliğe ev sahipliğini yapan Silvan Kızılay Şubesi Başkanı Metin Kılıçaslan, ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kermeste toplanan paraların Filistin halkı için bağışlandığı belirtti.

GELİRİN TATAMI FİLİSTİN HALKINA BAĞIŞLANDI

Silvan Kızılay Şube Başkanı Metin Kılıçaslan, Silvan Kızılay Şubesi Kadın Kolları tarafında organizedeki satışlarda elde edilen toplam 125.138.00 TL’nin Kızılay hesaplarına aktarıldığını belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Silvan Kızılay Şubesi Kadın Kolları, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve hemşerilerimizin katılımıyla, Filistin halkına yardım için gerçekleştirdiğimiz kermeste elde edilen toplam maddi gelirin (125.138.00TL) katılımcıların desteğiyle elde edilen geliri Kızılay hesabına yatırılmıştır.  Filistin halkının hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ederken Filistin halkının yaşadığı bu acılı günlerde; bir nebze olsun yaraların sarılmasında katkıda bulunan yanımızda olan hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Asrın en büyük zulmüyle karşı karşıya olan Filistin halkının yanında olmaya ve onlarla dayanışma içerisinde olacağız. Vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor. Değerli destekçilerimize, Silvanlı hemşerilerime Kızılay Kadın Kollarımıza bu kıymetli çalışmalarında sonsuz teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla bir kez daha kenetlenip, güçlendiğimizi görüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.