Amedspor hocasından İnegöl taraftarına cevap

Diyarbakır (Güneydoğuekspres Gazetesi) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 24.11.2023 - 16:59, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:59 1290+ kez okundu.
 

Amedspor hocasından İnegöl taraftarına cevap

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçına bir eksikle çıkıyor. İnegölspor taraftarının Amedspor’a yönelik kışkırtıcı açıklamalarına Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt cevap verdi.
AMEDSPOR’DA DİLJAN EKSİK Geçen hafta kendi sahasında Fethiyespor’la 1-1 berabere kalarak  2 puan kaybeden Amedspor, hafta boyunca sıkı bir şekilde İnegölspor maçına hazırlandı. Sarı kart cezalısı Abdullah Dıjlan Aydın, bu maçta forma giyemeyecek. Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, maç saatini beklediklerini ifade ederek, “Sıkı bir maç olacak. Zor bir deplasman. Takımda cezalı olan Dijlan eksik. Ayrıca, Gökhan’ın hafif bir sakatlığı var. Oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Buraya kazanmak için geldik, kazanıp döneceğimize inanıyorum” dedi. İNEGÖL TARAFTARINA CEVAP İnegölspor yönetimi hafta içinde yaptığı açıklamalarda dostluk ve centilmenlik mesajı verirken, taraftarları ise gösteri yaparak açıklamalara tepki göstermişti. Amedspor hocası Bozkurt, talihsiz bir açıklama yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi: “Sonuçta spor yapıyoruz. Amedspor, spor camiasında önemli bir kulüptür. Geçtiğimiz sezon Amedspor’da oynayan Okan Deniz bugün İnegölspor’da top oynamaktadır. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu hatırlatıyorum.” İnegöl İlçe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçta Burdur bölgesi hakemi Alper Oran düdük çalacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçına bir eksikle çıkıyor. İnegölspor taraftarının Amedspor’a yönelik kışkırtıcı açıklamalarına Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt cevap verdi.

AMEDSPOR’DA DİLJAN EKSİK

Geçen hafta kendi sahasında Fethiyespor’la 1-1 berabere kalarak  2 puan kaybeden Amedspor, hafta boyunca sıkı bir şekilde İnegölspor maçına hazırlandı. Sarı kart cezalısı Abdullah Dıjlan Aydın, bu maçta forma giyemeyecek. Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, maç saatini beklediklerini ifade ederek, “Sıkı bir maç olacak. Zor bir deplasman. Takımda cezalı olan Dijlan eksik. Ayrıca, Gökhan’ın hafif bir sakatlığı var. Oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Buraya kazanmak için geldik, kazanıp döneceğimize inanıyorum” dedi.

Amedspor hocasından İnegöl taraftarına cevap2

İNEGÖL TARAFTARINA CEVAP

İnegölspor yönetimi hafta içinde yaptığı açıklamalarda dostluk ve centilmenlik mesajı verirken, taraftarları ise gösteri yaparak açıklamalara tepki göstermişti. Amedspor hocası Bozkurt, talihsiz bir açıklama yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Sonuçta spor yapıyoruz. Amedspor, spor camiasında önemli bir kulüptür. Geçtiğimiz sezon Amedspor’da oynayan Okan Deniz bugün İnegölspor’da top oynamaktadır. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu hatırlatıyorum.”

İnegöl İlçe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçta Burdur bölgesi hakemi Alper Oran düdük çalacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.