Ensarioğlu’ndan GGC yönetimine “hayırlı olsun” ziyareti!

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.12.2023 - 16:06, Güncelleme: 05.12.2023 - 16:06 1369+ kez okundu.
 

Ensarioğlu’ndan GGC yönetimine “hayırlı olsun” ziyareti!

Merkezi Diyarbakır’da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne İyi Parti heyeti “hayırlı olsun” ziyareti bulundu.
Olağanüstü kongreye giden Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne başkan olarak seçilen Felat Bozarslan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.   İyi Parti İstanbul Milletvekili M. Salim Ensarioğlu ve İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, beraberindeki heyet Bozarslan başkanlığındaki GGC yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Merkezi Diyarbakır’da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne İyi Parti heyeti “hayırlı olsun” ziyareti bulundu.

Olağanüstü kongreye giden Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne başkan olarak seçilen Felat Bozarslan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

İyi Parti İstanbul Milletvekili M. Salim Ensarioğlu ve İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, beraberindeki heyet Bozarslan başkanlığındaki GGC yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.