Yargıtay üyelerinden Diyarbakır’a çıkarma

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.12.2023 - 13:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 13:52 1166+ kez okundu.
 

Yargıtay üyelerinden Diyarbakır’a çıkarma

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet üyeleri Diyarbakır’a çıkarma yaptı. Diyarbakır’ı gezen üyeler Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.
Bir dizi programlara katılmak üzere Diyarbakır’a gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Karaca ve beraberindeki heyet Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Vali Ali İhsan Su tarihi kent hakkında heyet üyelerine bilgi verdi. Valilik ziyaretinde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Diyarbakır Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kenan Şenlik'te heyete eşlik etti. Ziyaretin ardından Akarca ve beraberindeki heyet kentin tarihi mekanlarını gezdi.
Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet üyeleri Diyarbakır’a çıkarma yaptı. Diyarbakır’ı gezen üyeler Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Diyarbakır’a gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Karaca ve beraberindeki heyet Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Vali Ali İhsan Su tarihi kent hakkında heyet üyelerine bilgi verdi.

yargitay-2.jpg

Valilik ziyaretinde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Diyarbakır Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kenan Şenlik'te heyete eşlik etti.

Ziyaretin ardından Akarca ve beraberindeki heyet kentin tarihi mekanlarını gezdi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.