Kaydu ile Kırık DEM Parti’den belediye eşbaşkanlığından aday adayı oldu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.12.2023 - 11:26, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:26 1495+ kez okundu.
 

Kaydu ile Kırık DEM Parti’den belediye eşbaşkanlığından aday adayı oldu

Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık DEM Parti’den Silvan belediye eşbaşkanlığı için aday adayı oldular.
Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık DEM Partiden Silvan Belediye Başkanlğı için aday adalık başvurusunda bulunduklarını sosyal medya hesaplarında duyurdu.  Aday adaylığı başvurusunu sosyal medya sayfalarında duyuran Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık "DEM Silvan Belediye Eş Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunduklarını belirterek, Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte yürüyerek başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.    
Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık DEM Parti’den Silvan belediye eşbaşkanlığı için aday adayı oldular.

Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık DEM Partiden Silvan Belediye Başkanlğı için aday adalık başvurusunda bulunduklarını sosyal medya hesaplarında duyurdu. 

Aday adaylığı başvurusunu sosyal medya sayfalarında duyuran Mehmet Kaydu ile Sadık Kırık "DEM Silvan Belediye Eş Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunduklarını belirterek, Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte yürüyerek başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.