DEM Parti’nin büyükşehir adayı Leyla Zana mı?

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.12.2023 - 11:11, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:11 2363+ kez okundu.
 

DEM Parti’nin büyükşehir adayı Leyla Zana mı?

DEM Parti’nin 31 Mart seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Leyla Zana ile görüşmelere başladığı belirtildi.
DEM Parti’de 20 Aralık’ta bitmesi gereken aday adaylığı başvuruları 25 Aralık’a kadar uzatıldı. DEM Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, DEP’li siyasetçi Leyla Zana ile görüştüğü belirtildi. Gazete Duvar’da yer alan habere göre, DEM Parti’nin Zana’ya teklif götürdüğü, Zana'nın kararını henüz bildirmediği belirtildi. Görüşmelerin devam edeceği öğrenildi. (Haber Merkezi)
DEM Parti’nin 31 Mart seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Leyla Zana ile görüşmelere başladığı belirtildi.

DEM Parti’de 20 Aralık’ta bitmesi gereken aday adaylığı başvuruları 25 Aralık’a kadar uzatıldı. DEM Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, DEP’li siyasetçi Leyla Zana ile görüştüğü belirtildi.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, DEM Parti’nin Zana’ya teklif götürdüğü, Zana'nın kararını henüz bildirmediği belirtildi. Görüşmelerin devam edeceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.