Demirtaş’a ilk taziye mesajı o liderden

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 31.12.2023 - 13:38, Güncelleme: 31.12.2023 - 13:38 841+ kez okundu.
 

Demirtaş’a ilk taziye mesajı o liderden

CHP’nin eski Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, babasının vefatı nedeniyle Selahattin Demirtaş’a taziyelerini iletti.
HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Tahir Demirtaş için ilk taziye mesajını CHP’nin eski Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Sayın Selahattin Demirtaş'ın vefat eden babası Tahir Demirtaş'a Allah'tan rahmet diliyor, Demirtaş ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi. Avukatlar yola çıktı Demirtaş’ın avukatlarının, babasının vefatı hakkında bilgi vermek için Edirne’ye doğru yola çıktıkları öğrenildi. Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan Demirtaş’ın izin çıkması durumunda Diyarbakır’a gelip, babasının cenaze törenine katılması bekleniyor. (Haber Merkezi)
CHP’nin eski Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, babasının vefatı nedeniyle Selahattin Demirtaş’a taziyelerini iletti.

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Tahir Demirtaş için ilk taziye mesajını CHP’nin eski Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yayınladı. Kılıçdaroğlu,

“Sayın Selahattin Demirtaş'ın vefat eden babası Tahir Demirtaş'a Allah'tan rahmet diliyor, Demirtaş ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Avukatlar yola çıktı

Demirtaş’ın avukatlarının, babasının vefatı hakkında bilgi vermek için Edirne’ye doğru yola çıktıkları öğrenildi. Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan Demirtaş’ın izin çıkması durumunda Diyarbakır’a gelip, babasının cenaze törenine katılması bekleniyor. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.