DEM Parti aday adayı Bakıroğlu, gazetemizi ziyaret etti

Silvan 03.01.2024 - 12:35, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:35 2085+ kez okundu.
 

DEM Parti aday adayı Bakıroğlu, gazetemizi ziyaret etti

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM) Silvan Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Mehmet Bakıroğlu, çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Editörü İhsan Yılmaz ile bir süre sohbet eden Bakıroğlu, birçok önemli projeyi Silvan’a kazandıracağını söyledi. Uzun yıllar ilçemizde siyaset ve sosyal faaliyetlerle çalışmalara katılan Bakıoğlu, Silvan Kürdi-Der yöneticiliği ve Kürt dili öğretmenliğini, yansıra Parti yöneticiliği görevlerinde bulunulmuş. Bakıroğlu, “Partimin aday göstermesi ve Hemşerilerimizin teveccühü ile seçilebilirsem gerek Siyasi hayatım gerekse eğitimcilik tecrübemle Silvan’a alt yapı öncelikli olmak üzere, Kültür-Sanat, sosyal, şehircilik anlamında güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” Dedi. Bakıroğlu, “Silvan’ın sorunlarını yakinen bilen bir insanım, geçmiş tarihinde 300 bin nüfusa sahip ve birçok medeniyete ev sahipliğini yapan Kadim kentimizin kalkınması ve gelişmesini sağlamak için Altyapı, Ekonomi, Kültürel, Sosyal, Tarih, Ekoloji ve Eğitim alanlarında birçok projelerimiz mevcut. Bir eğitimci olarak, Gençlerimiz için ETÜT merkezleri oluşturmayı amaçlıyoruz. Sosyal ve İstihdamla ilgili birçok çalışmalara imza atacağız” dedi. Bakıroğlu’nun ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, adaylık sürecinde başarılar dileriz.    
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM) Silvan Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Mehmet Bakıroğlu, çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Editörü İhsan Yılmaz ile bir süre sohbet eden Bakıroğlu, birçok önemli projeyi Silvan’a kazandıracağını söyledi.

Uzun yıllar ilçemizde siyaset ve sosyal faaliyetlerle çalışmalara katılan Bakıoğlu, Silvan Kürdi-Der yöneticiliği ve Kürt dili öğretmenliğini, yansıra Parti yöneticiliği görevlerinde bulunulmuş.

Bakıroğlu, “Partimin aday göstermesi ve Hemşerilerimizin teveccühü ile seçilebilirsem gerek Siyasi hayatım gerekse eğitimcilik tecrübemle Silvan’a alt yapı öncelikli olmak üzere, Kültür-Sanat, sosyal, şehircilik anlamında güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Bakıroğlu, “Silvan’ın sorunlarını yakinen bilen bir insanım, geçmiş tarihinde 300 bin nüfusa sahip ve birçok medeniyete ev sahipliğini yapan Kadim kentimizin kalkınması ve gelişmesini sağlamak için Altyapı, Ekonomi, Kültürel, Sosyal, Tarih, Ekoloji ve Eğitim alanlarında birçok projelerimiz mevcut. Bir eğitimci olarak, Gençlerimiz için ETÜT merkezleri oluşturmayı amaçlıyoruz. Sosyal ve İstihdamla ilgili birçok çalışmalara imza atacağız” dedi.

Bakıroğlu’nun ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, adaylık sürecinde başarılar dileriz.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.