Silvanlı küçük mucidi: El Yapımı Playstation yaptı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.01.2024 - 12:58, Güncelleme: 07.01.2024 - 13:03 2250+ kez okundu.
 

Silvanlı küçük mucidi: El Yapımı Playstation yaptı

Diyarbakır’da yaşayan 13 yaşındaki Silvanlı Özgür Mikailoğulları, 6 yaşındaki kardeşi için el yapımı playstation tasarladı. Özgür Mikailoğulları yaptığı Playstation küçük kardeşine hediye etti.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir ilçesinde ikamet eden Silvanlı Özgür Mikailoğulları, Lise 9. Sınıf Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencisi. Boş zamanlarında tasarladığı oyuncağı yapmakla geçirdiğini ifade eden Özgür Mikailoğulları, artan oyuncak ve elektronik oyun fiyatlarından yakınarak, “Kardeşime uzun zamandır bir hediye almak için para biriktiriyordum. Ona playstation almak istiyordum. Birçok yerde fiyat araştırması yaptım ancak biriktirdiğim parayla almak çok zordu. Ben de el yapımını tasarladım. Hem kardeşimi sevindirdim hem de biriktirdiğim parayla ona başka hediyeler aldım” dedi.  Küçük Özgür’ün yaratıcı fikir ile geliştirdiği tasarımda, akıllı telefona indirilen araba yarışı oyunu rahat konsol ile dikkat çekiyor.    
Diyarbakır’da yaşayan 13 yaşındaki Silvanlı Özgür Mikailoğulları, 6 yaşındaki kardeşi için el yapımı playstation tasarladı. Özgür Mikailoğulları yaptığı Playstation küçük kardeşine hediye etti.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir ilçesinde ikamet eden Silvanlı Özgür Mikailoğulları, Lise 9. Sınıf Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencisi. Boş zamanlarında tasarladığı oyuncağı yapmakla geçirdiğini ifade eden Özgür Mikailoğulları, artan oyuncak ve elektronik oyun fiyatlarından yakınarak, “Kardeşime uzun zamandır bir hediye almak için para biriktiriyordum. Ona playstation almak istiyordum. Birçok yerde fiyat araştırması yaptım ancak biriktirdiğim parayla almak çok zordu. Ben de el yapımını tasarladım. Hem kardeşimi sevindirdim hem de biriktirdiğim parayla ona başka hediyeler aldım” dedi. 


Küçük Özgür’ün yaratıcı fikir ile geliştirdiği tasarımda, akıllı telefona indirilen araba yarışı oyunu rahat konsol ile dikkat çekiyor.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.