KIZILAY’DAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 10.01.2024 - 16:28, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:28 2344+ kez okundu.
 

KIZILAY’DAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Türk Kızılayı Silvan Şube Başkan Yardımcısı Nur Mehmet Nur, Türk Kızılayı Şube Personeli Fırat Kılıçaslan, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Silvan Malabadi Gazetesi’ni ziyaret etti.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Gerçekleştirilen ziyarette basın emekçilerinin gününü kutlayan Şube başkanı Nur Mehmet Nur; “7 gün 24 saat, yağmur çamur demeden çalışan siz değerli basın emekçilerimizin gününü kutlarım” dedi. Tüm basın çalışanlarının tek tek gününü kutlayan Şube Başkanı Nur Mehmet Nur; “Yurt genelinde olduğu gibi bölgemizde de siz cesur ve tarafsız haberlerinizle, 7 gün 24 saat mesai meftunu gözetmeksizin çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınız ve emeğiniz için sizlere teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.  
Türk Kızılayı Silvan Şube Başkan Yardımcısı Nur Mehmet Nur, Türk Kızılayı Şube Personeli Fırat Kılıçaslan, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Silvan Malabadi Gazetesi’ni ziyaret etti.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Gerçekleştirilen ziyarette basın emekçilerinin gününü kutlayan Şube başkanı Nur Mehmet Nur; “7 gün 24 saat, yağmur çamur demeden çalışan siz değerli basın emekçilerimizin gününü kutlarım” dedi.

Tüm basın çalışanlarının tek tek gününü kutlayan Şube Başkanı Nur Mehmet Nur; “Yurt genelinde olduğu gibi bölgemizde de siz cesur ve tarafsız haberlerinizle, 7 gün 24 saat mesai meftunu gözetmeksizin çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınız ve emeğiniz için sizlere teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.


 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.