Konya’dan Diyarbakır’a müdür

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 24.01.2024 - 11:24, Güncelleme: 24.01.2024 - 11:24 1795+ kez okundu.
 

Konya’dan Diyarbakır’a müdür

Konya’dan Diyarbakır’a Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü olarak atanan Dr. Bahadır Opus görevine başladı.
Konya’nın Selçuk İlçesi’nde Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi olan Bahadır Opus, Diyarbakır’a atandı. Opus, Diyarbakır’da Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü olarak görev yapacak. Bahadır Opus kimdir? Opus, 1989 yılında Mersin’in Tarsus İlçesi’nde dünyaya geldi. 2011 yılında Tarsus’ta imam hatipliğe başlayan Opus, bir süre de Çorum’un Sungurlu İlçesine bağlı Gökçeköy'de imam hatip olarak çalıştı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Opus, 2017 yılında Hatay’ın Kumlu İlçesi’nde müftülük yaptı. Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi görevini yürütüyordu. (Haber Merkezi)
Konya’dan Diyarbakır’a Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü olarak atanan Dr. Bahadır Opus görevine başladı.

Konya’nın Selçuk İlçesi’nde Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi olan Bahadır Opus, Diyarbakır’a atandı. Opus, Diyarbakır’da Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü olarak görev yapacak.

bahadir-opus.jpg

Bahadır Opus kimdir?

Opus, 1989 yılında Mersin’in Tarsus İlçesi’nde dünyaya geldi. 2011 yılında Tarsus’ta imam hatipliğe başlayan Opus, bir süre de Çorum’un Sungurlu İlçesine bağlı Gökçeköy'de imam hatip olarak çalıştı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Opus, 2017 yılında Hatay’ın Kumlu İlçesi’nde müftülük yaptı. Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi görevini yürütüyordu. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.