Mehmet Akif Ersoy Silvan’da anıldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.03.2024 - 11:59, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:59 2815+ kez okundu.
 

Mehmet Akif Ersoy Silvan’da anıldı

Silvan İlçesinde, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un Anma Günü” nedeniyle bir program düzenlendi.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Silvan İlçe Jandarma Komutan vekili jandarma Albay Uğur Arslan, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çiller, Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Beklen, Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterimi sahnelendi Daha önce yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin vermesiyle son bulan program Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz ve protokol öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, öğrenciye ödüllünü verirken Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, öğrenciye ödüllünü verirken Silvan İlçe Jandarma Komutan vekili jandarma Albay Uğur Arslan, öğrenciye ödüllünü verirken  Silvan İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak, öğrenciye ödüllünü verirken 
Silvan İlçesinde, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un Anma Günü” nedeniyle bir program düzenlendi.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Silvan İlçe Jandarma Komutan vekili jandarma Albay Uğur Arslan, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çiller, Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Beklen, Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterimi sahnelendi Daha önce yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin vermesiyle son bulan program Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz ve protokol öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, öğrenciye ödüllünü verirken

Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, öğrenciye ödüllünü verirken

Silvan İlçe Jandarma Komutan vekili jandarma Albay Uğur Arslan, öğrenciye ödüllünü verirken 

Silvan İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak, öğrenciye ödüllünü verirken 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.