Silvan 21spor sahasında 1-3 Mağlup oldu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.03.2024 - 16:39, Güncelleme: 17.03.2024 - 16:39 1173+ kez okundu.
 

Silvan 21spor sahasında 1-3 Mağlup oldu

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin A Grubunda mücadele eden Silvan 21spor kendi saha ve seyircisi önünde Diyar İnterspor’a 3-1 mağlup oldu.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin A Grubunda mücadele eden Silvan 21spor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Diyar İnterspor’a 3-1 mağlup oldu. Silvan21spor bu mağlubiyetten sonra Süper amatör liginden düşmeyi garantiledi. Silvan21spor sezon boyunca sadece 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabildi. Silvan İlçe sentetik futbol sahasında gerçekleşen maçta oyuncular kazanmak için ter döktü. Silvan 21spor kazanmak için çıktığı Diyar İnterspor karşısında vasat bir futbol sergileyerek maçın 15. Dakikasında Talha’nın ayağında kazandığı dölle 1-0 öne geçti. 22. Dakikada Diyar İnterspor eşitliği sağladı durum 1-1 oldu. Rakip takımın baskılı oyunu 42. Dakikada galibiyeti getirdi. Diyar İnterspor 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. Maçın ikinci yarısında Silvanspor galibyeti amaçlarken, 50. Dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını Silvan21spor oyuncuları gole çevirmeyince büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Silvan21spor bu kez Diyar İnterspor penaltı kazandı. 60. Dakikada penaltı atışını gole çeviren Diyar İnterspor 3-1 öne geçti Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası sonucu değiştirmeyince maç 3-1’lik skorla Diyar İnterspor’un üstünlüğüyle sonra erdi. Bu mağlubiyetle Silvan21spor ligden düşmeyi ise, garantiledi. Sezon başında Diyarbakır Süper amatör liginde Silvan’ı temsil eden Silvanspor ile Silvans21spor’un da düşmeyi garantileyince Süper amatörde Silvan’ı temsil edecek takım kalmadı. Silvanspor takımı Ligin 3. Haftasında ligden çekilmesinin ardından Silvan temsil eden Silvan21spor’un da düşmeyi garantilemesinin ardından önümüzdeki sezon Süper amatör liginde Silvan takımları olmayacak. Önümüzdeki sezon Silvan takım olan Silvan21spor Diyarbakır 1. Amatör liginde mücadele edecek.
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin A Grubunda mücadele eden Silvan 21spor kendi saha ve seyircisi önünde Diyar İnterspor’a 3-1 mağlup oldu.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nin A Grubunda mücadele eden Silvan 21spor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Diyar İnterspor’a 3-1 mağlup oldu. Silvan21spor bu mağlubiyetten sonra Süper amatör liginden düşmeyi garantiledi. Silvan21spor sezon boyunca sadece 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabildi.

Silvan İlçe sentetik futbol sahasında gerçekleşen maçta oyuncular kazanmak için ter döktü. Silvan 21spor kazanmak için çıktığı Diyar İnterspor karşısında vasat bir futbol sergileyerek maçın 15. Dakikasında Talha’nın ayağında kazandığı dölle 1-0 öne geçti. 22. Dakikada Diyar İnterspor eşitliği sağladı durum 1-1 oldu. Rakip takımın baskılı oyunu 42. Dakikada galibiyeti getirdi. Diyar İnterspor 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

Maçın ikinci yarısında Silvanspor galibyeti amaçlarken, 50. Dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını Silvan21spor oyuncuları gole çevirmeyince büyük bir moral çöküntüsü yaşayan Silvan21spor bu kez Diyar İnterspor penaltı kazandı. 60. Dakikada penaltı atışını gole çeviren Diyar İnterspor 3-1 öne geçti

Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası sonucu değiştirmeyince maç 3-1’lik skorla Diyar İnterspor’un üstünlüğüyle sonra erdi.

Bu mağlubiyetle Silvan21spor ligden düşmeyi ise, garantiledi.

Sezon başında Diyarbakır Süper amatör liginde Silvan’ı temsil eden Silvanspor ile Silvans21spor’un da düşmeyi garantileyince Süper amatörde Silvan’ı temsil edecek takım kalmadı.

Silvanspor takımı Ligin 3. Haftasında ligden çekilmesinin ardından Silvan temsil eden Silvan21spor’un da düşmeyi garantilemesinin ardından önümüzdeki sezon Süper amatör liginde Silvan takımları olmayacak. Önümüzdeki sezon Silvan takım olan Silvan21spor Diyarbakır 1. Amatör liginde mücadele edecek.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.