Silvan’da son durum ne ?

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 31.03.2024 - 20:57, Güncelleme: 31.03.2024 - 20:57 1690+ kez okundu.
 

Silvan’da son durum ne ?

Silvan'da yayın yasağının kalkması ile merakla beklenen DEM ve Ak Partinin aldı oylar ile ilgili veriler verilmeye başlandı.
Haber: Romedi YILMAZ Silvan'da, yayın yasağının kalkmasından sonra ANKA Haber Ajansının girdiği verilere göre Silvan'da yarışan DEM Parti ile AK Partinin oy oranları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Anka ajansa göre, şu ana kadar açılan sandıklara göre DEM Parti Silvan Belediye Başkan adayı Sevim Biçici yüzde 78,  AK Parti Silvan adayı Mehmet Işıktaş ise yüzde 8.37 oy aranı almış görünüyor. Diğer partilerin ise oy oranları şöyle: Bağımsızlar : 4,46 HÜDA PAR: 3.74 CHP: 2.07 YRP: 3.51
Silvan'da yayın yasağının kalkması ile merakla beklenen DEM ve Ak Partinin aldı oylar ile ilgili veriler verilmeye başlandı.

Haber: Romedi YILMAZ


Silvan'da, yayın yasağının kalkmasından sonra ANKA Haber Ajansının girdiği verilere göre Silvan'da yarışan DEM Parti ile AK Partinin oy oranları yavaş yavaş belli olmaya başladı.
Anka ajansa göre, şu ana kadar açılan sandıklara göre DEM Parti Silvan Belediye Başkan adayı Sevim Biçici yüzde 78,  AK Parti Silvan adayı Mehmet Işıktaş ise yüzde 8.37 oy aranı almış görünüyor.

Diğer partilerin ise oy oranları şöyle:

Bağımsızlar : 4,46

HÜDA PAR: 3.74

CHP: 2.07

YRP: 3.51

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.