Silvan Kaymakamı Uğuz’dan 18 Mart Mesajı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 18.03.2025 - 08:30, Güncelleme: 18.03.2025 - 19:32 3394+ kez okundu.
 

Silvan Kaymakamı Uğuz’dan 18 Mart Mesajı

Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Uğuz, mesajında Türk milletinin tarih boyunca hürriyet ve bağımsızlık için verdiği destansı mücadeleyi vurguladı.
Haber: M.Romedi YILMAZ Kaymakam Uğuz, "Tarih boyunca, hürriyet ve bağımsızlığına düşkün milletimiz, her türlü zorluğa karşı durmuş, kanı, canı pahasına mücadele vermekten çekinmemiştir. Bu özelliğiyle esaret yüzü görmemiş, yaşadığı coğrafyada barış ve huzurun teminatı olmuş, aynı zamanda diğer mazlum milletlerin umudu olmuştur" dedi. Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin kazandığı en büyük zaferlerden biri olduğunu belirten Uğuz, "Çanakkale Zaferi, tarih boyunca silinmek istenen bir milletin vatanını ve mevcudiyetini nasıl savunduğunun simgesidir. Bu zafer, insanlık tarihi açısından ibret alınması gereken bir hadisedir. Bugün, Çanakkale Zaferi’ni sadece geçmişimizin bir zaferi olarak değil, aynı zamanda medeniyet yürüyüşümüzün de önemli bir ilham kaynağı olarak görmemiz gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Kaymakam Uğuz, şehitlerimizin mirasını daima yaşatacaklarını belirterek, "Bu milletin evlatları olarak, şanlı destanı nesilden nesile aktaracak, bu mukaddes emaneti her zaman hatırlayacak ve hatırlatacağız. Çanakkale Zaferi’ni en içten duygularla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları Şad Olsun" dedi.
Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Uğuz, mesajında Türk milletinin tarih boyunca hürriyet ve bağımsızlık için verdiği destansı mücadeleyi vurguladı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Kaymakam Uğuz, "Tarih boyunca, hürriyet ve bağımsızlığına düşkün milletimiz, her türlü zorluğa karşı durmuş, kanı, canı pahasına mücadele vermekten çekinmemiştir. Bu özelliğiyle esaret yüzü görmemiş, yaşadığı coğrafyada barış ve huzurun teminatı olmuş, aynı zamanda diğer mazlum milletlerin umudu olmuştur" dedi.

Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin kazandığı en büyük zaferlerden biri olduğunu belirten Uğuz, "Çanakkale Zaferi, tarih boyunca silinmek istenen bir milletin vatanını ve mevcudiyetini nasıl savunduğunun simgesidir. Bu zafer, insanlık tarihi açısından ibret alınması gereken bir hadisedir. Bugün, Çanakkale Zaferi’ni sadece geçmişimizin bir zaferi olarak değil, aynı zamanda medeniyet yürüyüşümüzün de önemli bir ilham kaynağı olarak görmemiz gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Uğuz, şehitlerimizin mirasını daima yaşatacaklarını belirterek, "Bu milletin evlatları olarak, şanlı destanı nesilden nesile aktaracak, bu mukaddes emaneti her zaman hatırlayacak ve hatırlatacağız. Çanakkale Zaferi’ni en içten duygularla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları Şad Olsun" dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.