Lice'de 68 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 04.06.2024 - 13:47, Güncelleme: 04.06.2024 - 13:47 1838+ kez okundu.
 

Lice'de 68 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 68 kilogram esrar ele geçirildi.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca Lice ilçesi kırsalında operasyon düzenlendi. 68 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyona ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlara yönelik operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ilçesi Uçarlı mahallesi kırsalında icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır. Söz konusu operasyonda; 68 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 68 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca Lice ilçesi kırsalında operasyon düzenlendi.

68 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyona ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlara yönelik operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ilçesi Uçarlı mahallesi kırsalında icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu operasyonda; 68 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.