Malabadi göletine giren kuzenler Elif ve Ceren, boğuldu

Silvan (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2023 - 22:33, Güncelleme: 18.06.2023 - 14:57 1989+ kez okundu.
 

Malabadi göletine giren kuzenler Elif ve Ceren, boğuldu

Batman'a bağlı çavüstü köyünde, serinlemek için Malabadi baraj gölüne kuzenler Elif (11) ve Ceren Bağdu (10), boğuldu.
Olay, akşam saatlerinde Batman merkeze bağlı Çayüstü köyünde meydana geldi. Serinlemek için köy yakınında bulunan Malabadi Baraj Gölü’ne giren Elif Bağdu ve kuzeni Ceren Bağdu, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden yakınları hemen göle atlayarak kuzenleri sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İki kuzen de yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kuzenlerin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber merkezi
Batman'a bağlı çavüstü köyünde, serinlemek için Malabadi baraj gölüne kuzenler Elif (11) ve Ceren Bağdu (10), boğuldu.

Olay, akşam saatlerinde Batman merkeze bağlı Çayüstü köyünde meydana geldi. Serinlemek için köy yakınında bulunan Malabadi Baraj Gölü’ne giren Elif Bağdu ve kuzeni Ceren Bağdu, bir süre sonra gözden kayboldu.

Durumu fark eden yakınları hemen göle atlayarak kuzenleri sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İki kuzen de yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kuzenlerin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber merkezi

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.