Sağanak yağış Silvan'ı vurdu, iş yerlerini su bastı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.11.2023 - 14:45, Güncelleme: 20.11.2023 - 14:50 1355+ kez okundu.
 

Sağanak yağış Silvan'ı vurdu, iş yerlerini su bastı

Silvan ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış su birikintisine neden oldu. Bazı ev ile işyerlerini su bastı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan’da dün öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kentte hayatı felç etti. Kısa sürede sele neden olan yağışlar nedeni ile kentteki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Gazi Caddesi üzerinde zemmin katta bulunan bazı işyerlerini su basarken, Bahçelievler mahallesindeki bazı evleri de su bastı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla su tahliyesini yaparken, belediye ekiplerine tepki gösterdi. Esnafların haber verilmesiyle birlikte, akşam saatlerinde belediye ekipleri, Gazi caddesine gelmesiyle beraber iş yerlerindeki suları tahliye etti. CHP İlçe Başkanı Kızılkan; Kayyum sınıfta kaldı Silvan ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı evleri ve işyerlerini su basarken, CHP İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, “Belediye ekiplerine tepki gösterdi. Dün akşam saatlerinden itibaren ilçemizde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ev ile işyerlerini sel bastı. Ancak belediye ekipleri müdahale etmekten yetersiz kaldı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla su tahliyelerini yaptı. Bir belediye ancak bu kadar yetersiz kalır” dedi.
Silvan ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış su birikintisine neden oldu. Bazı ev ile işyerlerini su bastı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan’da dün öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kentte hayatı felç etti. Kısa sürede sele neden olan yağışlar nedeni ile kentteki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Gazi Caddesi üzerinde zemmin katta bulunan bazı işyerlerini su basarken, Bahçelievler mahallesindeki bazı evleri de su bastı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla su tahliyesini yaparken, belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Esnafların haber verilmesiyle birlikte, akşam saatlerinde belediye ekipleri, Gazi caddesine gelmesiyle beraber iş yerlerindeki suları tahliye etti.

CHP İlçe Başkanı Kızılkan; Kayyum sınıfta kaldı

Silvan ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı evleri ve işyerlerini su basarken, CHP İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, “Belediye ekiplerine tepki gösterdi. Dün akşam saatlerinden itibaren ilçemizde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ev ile işyerlerini sel bastı. Ancak belediye ekipleri müdahale etmekten yetersiz kaldı. Vatandaşlar kendi çabalarıyla su tahliyelerini yaptı. Bir belediye ancak bu kadar yetersiz kalır” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.