Silvan Belediyesi Okul Önlerine Yol Çizgisi ve Yaya Geçidi Çalışması Başlattı

Silvan 16.09.2023 - 13:59, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:59 2204+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesi Okul Önlerine Yol Çizgisi ve Yaya Geçidi Çalışması Başlattı

Silvan Belediyesi Asfalt Çalışmaları Tamamlanan Bölgeler İle Okul Önlerine Yol Çizgisi ve Yaya Geçidi Çalışması Başlattı.
Vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için birçok ulaşım projesini hayata geçiren Silvan Belediyesi, trafik akışı içerisinde yayalarında güvenliğine yönelik çalışmalara hız verdi. Silvan Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ile koordineli olarak kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu okul önlerinde yaya geçidi çizgilerini yeniliyor. Ekipler araç trafiğinin yoğun olduğu okul önlerine öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçidi yapıyor. Çalışma ile yolu kullanan sürücülerin okul önünden daha dikkatli geçmesi ve yaya geçidini fark etmeleri amaçlanırken öğrencilerin de karşıya daha güvenle geçmeleri sağlandı. Kent merkezindeki tüm okul önlerinde ki yaya geçidi çizgilerinin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalar sürüyor. Öğrencilerin güvenliğini amaçladıklarını vurgulayan Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, talimatları doğrultusunda yaptığımız çalışma ile çocuklarımız yaya geçidinden daha güvenli bir şekilde geçebilecek. Bu sistemi İlçe merkezinde ki tüm okul önündeki yaya geçitlerine uygulayacağız " dedi. Kısa sürede tamamlanan ve yaya ile araç ulaşımını rahatlatan ve caddelere estetik bir görünüm kazanan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı Silvan Belediyesine teşekkür etti.  
Silvan Belediyesi Asfalt Çalışmaları Tamamlanan Bölgeler İle Okul Önlerine Yol Çizgisi ve Yaya Geçidi Çalışması Başlattı.

Vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için birçok ulaşım projesini hayata geçiren Silvan Belediyesi, trafik akışı içerisinde yayalarında güvenliğine yönelik çalışmalara hız verdi.
Silvan Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ile koordineli olarak kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu okul önlerinde yaya geçidi çizgilerini yeniliyor.

Ekipler araç trafiğinin yoğun olduğu okul önlerine öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçidi yapıyor. Çalışma ile yolu kullanan sürücülerin okul önünden daha dikkatli geçmesi ve yaya geçidini fark etmeleri amaçlanırken öğrencilerin de karşıya daha güvenle geçmeleri sağlandı.

Kent merkezindeki tüm okul önlerinde ki yaya geçidi çizgilerinin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalar sürüyor.
Öğrencilerin güvenliğini amaçladıklarını vurgulayan Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, talimatları doğrultusunda yaptığımız çalışma ile çocuklarımız yaya geçidinden daha güvenli bir şekilde geçebilecek. Bu sistemi İlçe merkezinde ki tüm okul önündeki yaya geçitlerine uygulayacağız " dedi.
Kısa sürede tamamlanan ve yaya ile araç ulaşımını rahatlatan ve caddelere estetik bir görünüm kazanan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı Silvan Belediyesine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.