Silvan’da Ak Parti seçim bürosu açıldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.03.2024 - 14:09, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:09 2142+ kez okundu.
 

Silvan’da Ak Parti seçim bürosu açıldı

AK Parti’nin Silvan’daki seçim bürosunun açılışı, milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Milletvekili Kepolu Ataman, Silvan’da yapacakları iki projenin müjdesini verdi.
Haber: İhsan YILMAZ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleriyle ilgili çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti İlçe Teşkilatı’na TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri de destek vermeye başladı. Silvan’da düzenlenen seçim bürosu açılış törenine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan, Milletvekilleri Suna Kepolu Ataman, Mehmet Sait Yaz, Mehmet Galip Ensarioğlu ile birlikte Silvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Işıktaş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte çok sayıda partili katıldı. Silvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Işıktaş, 31 Mart’ta Silvan Belediyesi’ni AK Belediyeciliğine kavuşturacaklarını belirterek, Silvan’a hizmet edeceklerini söyledi. “KADIN MERKEZİ KURACAĞIZ” Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Silvan benim için çok kıymetli ve değerli bir ilçedir. Silvan’ımız daha önce çok büyük acılar çekti. İnşallah Bundan sonra hiçbir acı çekmemesi için bizim duamız var. Silvan en az Diyarbakır kadar kadim bir şehirdir. Tarihiyle, kültürüyle köklü bir geçmişe sahip bir ilçemizdir. Silvan için çok güzel projeler hazırladık. Başta kadınlar için güzel projeler hazırladık. Kadınlar için hazırlayacağımız Kadın Merkezlerimizde, kadınlarımız bu kadın merkezlerimizde becerilerini sergileyecekler. İster iş olsun, ister hobi olsun. Bu kadın Merkezlerimiz için 50 branş hazırladık. Kadınlarımızın yetenekleri hangi branştaysa o branşlarda onlara katkı sağlayacağız. Kadın Merkezlerimize adım attıklarını da onları Sigortalı olarak belediye bünyesinde göstereceğiz. Merkezlerde eğitim gören kadınlarımızı mezun ederek belge sahibi yaparak istihdam sağlayacağız” dedi. Milletvekilleri Kepolu Ataman, Yaz ve Ensarioğlu da Silvan’a yaptıkları hizmetlerden bahsettiler. KEPOLU ATAMAN’DAN 2 MÜJDE Milletvekili Kepolu Ataman, Silvan İlçesinde yapacakları en büyük iki hizmettin müjdesini verdi. Ak Parti sayesinde yasak olan dilimizi bugün özgürce konuşa biliyoruz. Kimse dilimiz ve duygularımız üzerinde siyaset yapmasın. AK Parti hizmetleri ayağımıza kadar getirdi. Burada iki büyük hizmetin daha müjdesini size veriyorum. Birincisi Organize sanayi Bölgesi için ÇET raporu onaylandı. Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete girmesiyle birlikte Silvan’daki işsizlik son bulacaktır. İkinci müjdem ise, 2024 yılı içerisinde Silvan-Diyarbakır arasındaki sıkıntılı karayolunun Silvan Bağdere arasındaki karayolunun sıcak asfalt yapılması için gerekli talimatlar sonucu yol yapım çalışmaları başlatılacaktır. Karayolları bölge müdürlüğümüze ait ekipler en kısa zamanda çalışmalara başlayacaktır. Silvan’ın huzuru ve güveni tahsis etmek için Siz değerli hemşerilerime burada söz veriyorum” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı kesilen kurdele ile birlikte yapıldı. Seçim Bürosunun açılışının ardından, Milletvekilleri ve belediye Başkan Adayları esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.  
AK Parti’nin Silvan’daki seçim bürosunun açılışı, milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Milletvekili Kepolu Ataman, Silvan’da yapacakları iki projenin müjdesini verdi.

Haber: İhsan YILMAZ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleriyle ilgili çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti İlçe Teşkilatı’na TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri de destek vermeye başladı.

Silvan’da düzenlenen seçim bürosu açılış törenine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan, Milletvekilleri Suna Kepolu Ataman, Mehmet Sait Yaz, Mehmet Galip Ensarioğlu ile birlikte Silvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Işıktaş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte çok sayıda partili katıldı.
Silvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Işıktaş, 31 Mart’ta Silvan Belediyesi’ni AK Belediyeciliğine kavuşturacaklarını belirterek, Silvan’a hizmet edeceklerini söyledi.

“KADIN MERKEZİ KURACAĞIZ”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Silvan benim için çok kıymetli ve değerli bir ilçedir. Silvan’ımız daha önce çok büyük acılar çekti. İnşallah Bundan sonra hiçbir acı çekmemesi için bizim duamız var. Silvan en az Diyarbakır kadar kadim bir şehirdir. Tarihiyle, kültürüyle köklü bir geçmişe sahip bir ilçemizdir. Silvan için çok güzel projeler hazırladık. Başta kadınlar için güzel projeler hazırladık. Kadınlar için hazırlayacağımız Kadın Merkezlerimizde, kadınlarımız bu kadın merkezlerimizde becerilerini sergileyecekler. İster iş olsun, ister hobi olsun. Bu kadın Merkezlerimiz için 50 branş hazırladık. Kadınlarımızın yetenekleri hangi branştaysa o branşlarda onlara katkı sağlayacağız. Kadın Merkezlerimize adım attıklarını da onları Sigortalı olarak belediye bünyesinde göstereceğiz. Merkezlerde eğitim gören kadınlarımızı mezun ederek belge sahibi yaparak istihdam sağlayacağız” dedi.

Milletvekilleri Kepolu Ataman, Yaz ve Ensarioğlu da Silvan’a yaptıkları hizmetlerden bahsettiler.

KEPOLU ATAMAN’DAN 2 MÜJDE

Milletvekili Kepolu Ataman, Silvan İlçesinde yapacakları en büyük iki hizmettin müjdesini verdi. Ak Parti sayesinde yasak olan dilimizi bugün özgürce konuşa biliyoruz. Kimse dilimiz ve duygularımız üzerinde siyaset yapmasın. AK Parti hizmetleri ayağımıza kadar getirdi. Burada iki büyük hizmetin daha müjdesini size veriyorum. Birincisi Organize sanayi Bölgesi için ÇET raporu onaylandı. Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete girmesiyle birlikte Silvan’daki işsizlik son bulacaktır. İkinci müjdem ise, 2024 yılı içerisinde Silvan-Diyarbakır arasındaki sıkıntılı karayolunun Silvan Bağdere arasındaki karayolunun sıcak asfalt yapılması için gerekli talimatlar sonucu yol yapım çalışmaları başlatılacaktır. Karayolları bölge müdürlüğümüze ait ekipler en kısa zamanda çalışmalara başlayacaktır. Silvan’ın huzuru ve güveni tahsis etmek için Siz değerli hemşerilerime burada söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı kesilen kurdele ile birlikte yapıldı. Seçim Bürosunun açılışının ardından, Milletvekilleri ve belediye Başkan Adayları esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.