Silvan’da Mezarlıklar Ziyaret Edildi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 17:05, Güncelleme: 12.04.2024 - 16:00 1401 kez okundu.
 

Silvan’da Mezarlıklar Ziyaret Edildi

Silvan ilçesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla dolup taştı. Her bayram öncesinde olduğu gibi Ramazan Bayramında da mezarlıklar yağmura rağmen vatandaşların akınına uğradı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan ilçesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla dolup taştı. Her bayram öncesinde olduğu gibi Ramazan Bayramı arife gününde de Silvan’daki mezarlıklar dolup taştı. Kabirleri ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlık girişinde sıraya giren çocuklara da bisküvi ve gofret dağıttı. Kur’an-ı Kerim okuyan vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden kabir ziyaretlerini gerçekleştirdi. Geçen yıl vefat eden babasının mezarını ziyaret eden Ahmet Güneş, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda yakınlarımızın kabirlerini ziyaret edip, dua okuduk. Senede sadece iki defa bayram oluyor. Biz de bu arada yakınlarımızın mezarlarını ziyaret ediyoruz. Şiddetli yağmur yağışına rağmen kabirleri ziyarete geldik, İnşallah Yüce Rabbim onları affedip cennetiyle mükâfatlandırır” dedi.
Silvan ilçesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla dolup taştı. Her bayram öncesinde olduğu gibi Ramazan Bayramında da mezarlıklar yağmura rağmen vatandaşların akınına uğradı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan ilçesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla dolup taştı. Her bayram öncesinde olduğu gibi Ramazan Bayramı arife gününde de Silvan’daki mezarlıklar dolup taştı. Kabirleri ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlık girişinde sıraya giren çocuklara da bisküvi ve gofret dağıttı. Kur’an-ı Kerim okuyan vatandaşlar, yağmura aldırış etmeden kabir ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Geçen yıl vefat eden babasının mezarını ziyaret eden Ahmet Güneş, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda yakınlarımızın kabirlerini ziyaret edip, dua okuduk. Senede sadece iki defa bayram oluyor. Biz de bu arada yakınlarımızın mezarlarını ziyaret ediyoruz. Şiddetli yağmur yağışına rağmen kabirleri ziyarete geldik, İnşallah Yüce Rabbim onları affedip cennetiyle mükâfatlandırır” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.