Son Dakika! Hakkari'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.06.2023 - 11:23, Güncelleme: 26.06.2023 - 11:25 1541+ kez okundu.
 

Son Dakika! Hakkari'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Son dakika! Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde ve Irak'ta da hissedildi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Sarsıntı Irak'ın Duhok kentinde ve Hakkari'nin çevre illerinde de hissedildi. YERİN 12 KM DERİNLİĞİNDE AFAD verilerinde 12 km derinlikte meydana gelen deprem, saat 09.41'de gerçekleşti. Bölgedeki vatandaşlar sarsıntı nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. HABER mERKEZİ
Son dakika! Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde ve Irak'ta da hissedildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Sarsıntı Irak'ın Duhok kentinde ve Hakkari'nin çevre illerinde de hissedildi.

YERİN 12 KM DERİNLİĞİNDE

AFAD verilerinde 12 km derinlikte meydana gelen deprem, saat 09.41'de gerçekleşti. Bölgedeki vatandaşlar sarsıntı nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. HABER mERKEZİ

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.