10 gözlü köprüde lansman

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.05.2024 - 14:28, Güncelleme: 05.05.2024 - 14:28 1227 kez okundu.
 

10 gözlü köprüde lansman

Ekin Akkaş Yeni Eseri "Diyarbakır benim olsun" Şarkısının Lansmanını tarihi Ongözlü Köprü üzerinde gerçekleştirdi.
On gözlü köprüde gerçekleşen lansmana turistler de katılım sağladı. Sanatçı Ekin Akşam, yeni şarkısına eşlik eden vatandaşlarla birlikte halay çekti . Lansman da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akkaş, bu şarkının yazılma nedenini şöyle açıkladı; "Ben Diyarbakır aşığıyım. Bütün çalışmalarımda Diyarbakır’ı ön plana çıkarmak en öncelikli hedefim. Ongözlü köprüde ve diğer tüm turistik alanlarda çekimleri yaptık. İstanbul senin olsun Diyarbakır benim olsun diyerek bu kadim şehrin güzelliklerine dikkat çekmeyi istedim. Şarkımız henüz yeni olmasına rağmen sokaklarda, trafikte, sosyal medya mecralarında bilindiğini sevildiğini görmek büyük bir mutluluk.” Tigris Haber
Ekin Akkaş Yeni Eseri "Diyarbakır benim olsun" Şarkısının Lansmanını tarihi Ongözlü Köprü üzerinde gerçekleştirdi.

On gözlü köprüde gerçekleşen lansmana turistler de katılım sağladı. Sanatçı Ekin Akşam, yeni şarkısına eşlik eden vatandaşlarla birlikte halay çekti .

ekin-10-gozlu-de-lansman-2.jpeg

Lansman da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akkaş, bu şarkının yazılma nedenini şöyle açıkladı; "Ben Diyarbakır aşığıyım. Bütün çalışmalarımda Diyarbakır’ı ön plana çıkarmak en öncelikli hedefim. Ongözlü köprüde ve diğer tüm turistik alanlarda çekimleri yaptık.

whatsapp-gorsel-2024-05-05-saat-12-29-15-88fd1617.jpg

İstanbul senin olsun Diyarbakır benim olsun diyerek bu kadim şehrin güzelliklerine dikkat çekmeyi istedim.

whatsapp-gorsel-2024-05-05-saat-12-29-15-bfc82450.jpg

Şarkımız henüz yeni olmasına rağmen sokaklarda, trafikte, sosyal medya mecralarında bilindiğini sevildiğini görmek büyük bir mutluluk.” Tigris Haber

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.