AK Parti Milletvekili Kepolu Ataman: 'Huzur ve mutluluk dolu bir bayramı idrak edeceğiz'

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 13:06, Güncelleme: 09.04.2024 - 13:06 1874 kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili Kepolu Ataman: 'Huzur ve mutluluk dolu bir bayramı idrak edeceğiz'

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Bayramın ülkemiz ve islam dünyasına selamet getirmesini dileyen Kepolu Ataman, mesajında şu ifadelere yer verdi “Kıymeti Hemşehrilerim Yüce Allah’ın biz inananları her yıl rahmet ve mağfireti ile kuşattığı Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur ve mutluluk dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz. Yüreklerin ayrı bir coşku ile attığı, dargınların barıştığı, hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Diyarbakırlı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum. Cejna Remazané Piroz be…  
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Bayramın ülkemiz ve islam dünyasına selamet getirmesini dileyen Kepolu Ataman, mesajında şu ifadelere yer verdi “Kıymeti Hemşehrilerim Yüce Allah’ın biz inananları her yıl rahmet ve mağfireti ile kuşattığı Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur ve mutluluk dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz.

Yüreklerin ayrı bir coşku ile attığı, dargınların barıştığı, hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Diyarbakırlı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramı’nın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.

Cejna Remazané Piroz be…

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.