AK Parti'den engellilere ziyaret

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 02.12.2023 - 15:08, Güncelleme: 02.12.2023 - 15:08 1117+ kez okundu.
 

AK Parti'den engellilere ziyaret

AK Parti Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nedin Kılıçaslan ve Kadın Kolları Başkanı Esra Karadaş, engelli öğrencileri ziyaret ederek, hediye dağıttı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Silvan İlçesinde faaliyet gösteren özel Yedirenk rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Dezavantajlı Öğrenciler ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan ve onlara hediyeler dağıtan AK Parti yönetimine engelliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Dezavantajlı öğrencilerin ve ailelerinin sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Mehmet Nedin Kılıçaslan, engelli ve ailelerinin karşılaştıkları sorunların giderilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi. "Burası çok başka bir dünya" Engellilerin her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği ilçe teşkilatı olarak sağlayacaklarını ifade eden Kılıçaslan, "Bugün buraya engelliler günü nedeniyle, engellilerimizle bir arada olmak, onların yanında bulunarak engelliler gününü kutlamak adına geldik. Burası çok başka bir dünya. Burada insan kendini inanılmaz mutlu hissediyor. Burada şarkı söyleyen, şiir okuyan, resimler yapan, spor yapan engelli kardeşlerimizi gördük. Engelsiz insanlardan daha sıcak ve daha karşılıksız sevgileri var. Bu ziyaretlerimiz aylık olarak periyodik şekilde devam edecek" dedi.
AK Parti Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nedin Kılıçaslan ve Kadın Kolları Başkanı Esra Karadaş, engelli öğrencileri ziyaret ederek, hediye dağıttı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan İlçesinde faaliyet gösteren özel Yedirenk rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Dezavantajlı Öğrenciler ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan ve onlara hediyeler dağıtan AK Parti yönetimine engelliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Dezavantajlı öğrencilerin ve ailelerinin sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Mehmet Nedin Kılıçaslan, engelli ve ailelerinin karşılaştıkları sorunların giderilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

"Burası çok başka bir dünya"

Engellilerin her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği ilçe teşkilatı olarak sağlayacaklarını ifade eden Kılıçaslan, "Bugün buraya engelliler günü nedeniyle, engellilerimizle bir arada olmak, onların yanında bulunarak engelliler gününü kutlamak adına geldik. Burası çok başka bir dünya. Burada insan kendini inanılmaz mutlu hissediyor. Burada şarkı söyleyen, şiir okuyan, resimler yapan, spor yapan engelli kardeşlerimizi gördük. Engelsiz insanlardan daha sıcak ve daha karşılıksız sevgileri var. Bu ziyaretlerimiz aylık olarak periyodik şekilde devam edecek" dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.