Amedspor fırsat tepti: Horoz çetin çıktı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 15.01.2024 - 12:55, Güncelleme: 15.01.2024 - 12:55 1521+ kez okundu.
 

Amedspor fırsat tepti: Horoz çetin çıktı

Amedspor, transfer tahtası kapalı olduğu için sahaya genç futbolcularla çıkan Denizlispor karşısında galibiyeti koruyamadı ve kritik puan kaybıyla sezonun ikinci yarısına başladı. Lider Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftada Amedpor 3. Sıraya geriledi.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Amedspor deplasmanda Denizlispor’a konuk oldu. Denizli Atatürk Stadyu’munda saat 14.00’da başlayan maça konuk takım hızlı başladı. 3 puan için sahaya çıkan Amedspor 24 dakikada Berk İsmail Ünal’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarının desteğini arkasına alan Denizlispor daha atak bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 86. Dakikasında ev sahibi takım Emre Yıldırım’ın golüyle eşitliği sağladı. Taraftardan çirkin saldırı Karşılaşma devam ederken Denizlispor taraftarı ırkçı sloganlar eşliğinde sahaya yabancı madde attı. Zaman zaman gerginlik nedeniyle hakem maçı durdu. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Lider Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftada Amedspor büyük bir fırsat tepti. Amedspor bu beraberlikle 3. Sıraya geriledi, ikinci sıraya ise Iğdır yerleşti.
Amedspor, transfer tahtası kapalı olduğu için sahaya genç futbolcularla çıkan Denizlispor karşısında galibiyeti koruyamadı ve kritik puan kaybıyla sezonun ikinci yarısına başladı. Lider Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftada Amedpor 3. Sıraya geriledi.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Amedspor deplasmanda Denizlispor’a konuk oldu. Denizli Atatürk Stadyu’munda saat 14.00’da başlayan maça konuk takım hızlı başladı. 3 puan için sahaya çıkan Amedspor 24 dakikada Berk İsmail Ünal’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

amedspor.jpg

Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarının desteğini arkasına alan Denizlispor daha atak bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 86. Dakikasında ev sahibi takım Emre Yıldırım’ın golüyle eşitliği sağladı.

Taraftardan çirkin saldırı

Karşılaşma devam ederken Denizlispor taraftarı ırkçı sloganlar eşliğinde sahaya yabancı madde attı. Zaman zaman gerginlik nedeniyle hakem maçı durdu. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Lider Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftada Amedspor büyük bir fırsat tepti. Amedspor bu beraberlikle 3. Sıraya geriledi, ikinci sıraya ise Iğdır yerleşti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.