Amedspor galibiyetle moral buldu hedef şampiyonluk

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.01.2024 - 17:17, Güncelleme: 09.01.2024 - 17:17 1861+ kez okundu.
 

Amedspor galibiyetle moral buldu hedef şampiyonluk

Diyarbakır kulübü Amedspor ligin devre arasını verimli geçirdi çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında galibiyet aldı şampiyonluk için hazırlıklarını tamamladı.
Sezona şampiyonluğun en favori kulübü olarak başlayan ve haftalarca namağlup bir seri yakalayan Amedspor, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından radikal kararlar alarak teknik direktör Serdar Bozkurt’la yolları ayırmıştı. Kulüp devre arasına girerken yeni teknik direktör ve deneyimli isim Mesut Bakkal ile anlaşmış ve kulüp deneyimli hocaya emanet edilmişti. AMEDSPOR’DA DEVRE ARASINDA İKİ MAÇ Ligin devre arasını verimli geçiren Amedspor iki hazırlık karşılaşmasına çıkmıştı. Bunlardan ilki geçtiğimiz günlerde oynanan Kırklarelispor maçı oldu. Buradan 1-0’lık galibiyet alan kulüp bugün ikinci hazırlık maçını da yaparak kamp sürecini noktaladı. Amedspor bugün çıktığı karşılaşmada Kepez Belediyespor’a karşı Oktay Aydın ve Uğur Adem Gezer’in golleri ile 2-1’lik galibiyet almayı başardı. AMEDSPOR’DA GÖZLER DENİZLİSPOR MAÇINDA Ligin ikinci yarısında gözler Amedspor’un ilk karşılaşmasına çevrildi. Bu karşılaşma öncesi transferlere devam etmesi beklenen kulüp geçtiğimiz günlerde Süper Lig tecrübesi yaşamış olan Taşkın Çalış’la sözleşme imzalamış ve kulüp orta sahada yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı güçlü bir ismi kulübe kazandırmıştı. Ligin ikinci yarısında Denizlispor’a karşı 3 puan alması beklenen kulüp son haftalarda üzerine çöken karabulutları dağıtma peşinde. İlk yarıda göstermiş olduğu performansın üzerine biraz daha ekleyebilirse önümüzdeki sezon TFF 1.Lige çıkmayı başarabilecek olan kulüp, şampiyonluk yaşadığı takdirde ilk kez TFF 1.Lig performansı da göstermiş olacak.
Diyarbakır kulübü Amedspor ligin devre arasını verimli geçirdi çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında galibiyet aldı şampiyonluk için hazırlıklarını tamamladı.

Sezona şampiyonluğun en favori kulübü olarak başlayan ve haftalarca namağlup bir seri yakalayan Amedspor, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından radikal kararlar alarak teknik direktör Serdar Bozkurt’la yolları ayırmıştı. Kulüp devre arasına girerken yeni teknik direktör ve deneyimli isim Mesut Bakkal ile anlaşmış ve kulüp deneyimli hocaya emanet edilmişti.

AMEDSPOR’DA DEVRE ARASINDA İKİ MAÇ

Ligin devre arasını verimli geçiren Amedspor iki hazırlık karşılaşmasına çıkmıştı. Bunlardan ilki geçtiğimiz günlerde oynanan Kırklarelispor maçı oldu. Buradan 1-0’lık galibiyet alan kulüp bugün ikinci hazırlık maçını da yaparak kamp sürecini noktaladı. Amedspor bugün çıktığı karşılaşmada Kepez Belediyespor’a karşı Oktay Aydın ve Uğur Adem Gezer’in golleri ile 2-1’lik galibiyet almayı başardı.

AMEDSPOR’DA GÖZLER DENİZLİSPOR MAÇINDA

Ligin ikinci yarısında gözler Amedspor’un ilk karşılaşmasına çevrildi. Bu karşılaşma öncesi transferlere devam etmesi beklenen kulüp geçtiğimiz günlerde Süper Lig tecrübesi yaşamış olan Taşkın Çalış’la sözleşme imzalamış ve kulüp orta sahada yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı güçlü bir ismi kulübe kazandırmıştı. Ligin ikinci yarısında Denizlispor’a karşı 3 puan alması beklenen kulüp son haftalarda üzerine çöken karabulutları dağıtma peşinde.

İlk yarıda göstermiş olduğu performansın üzerine biraz daha ekleyebilirse önümüzdeki sezon TFF 1.Lige çıkmayı başarabilecek olan kulüp, şampiyonluk yaşadığı takdirde ilk kez TFF 1.Lig performansı da göstermiş olacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.