Amedspor gol yağdırdı!

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.02.2024 - 16:15, Güncelleme: 11.02.2024 - 16:16 2032+ kez okundu.
 

Amedspor gol yağdırdı!

Kendi evinde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, rakibine gol yağdırdı. Yeşil-Kırmızı Beyazlı takım, maçı 8-0 gibi tarihi bir skorla kazandı.
Amedspor gol yağdırdı! Kendi evinde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, rakibine gol yağdırdı. Yeşil-Kırmızı Beyazlı takım, maçı 8-0 gibi tarihi bir skorla kazandı. TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, kendi evinde Uşakspor’u konuk etti. Diyarbakır Stadyumunda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Amedspor, rakibine gol yağdırdı. İlk yarısı Yeşil-Kırmızı Beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmada, Amedspor’un 8-0 gibi farklı skoruyla sonuçlandı. Amedspor’un gollerini karşılaşmanın 11 ve 15’inci dakikalarında Berk İsmail Ünsal, 54 ve 57’inci dakikasında Çekdar Orhan, 63 ve 88’inci dakikada Yakal Taylan, 80’inci dakikada Veli Çetin ve 90+2’inci dakikada Mesut Çağar kaydetti. Alınan bu sonuçla, Amedspor, rakibi Uşakspor’u 8-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti.
Kendi evinde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, rakibine gol yağdırdı. Yeşil-Kırmızı Beyazlı takım, maçı 8-0 gibi tarihi bir skorla kazandı.

Amedspor gol yağdırdı! Kendi evinde Uşakspor’u ağırlayan Amedspor, rakibine gol yağdırdı. Yeşil-Kırmızı Beyazlı takım, maçı 8-0 gibi tarihi bir skorla kazandı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, kendi evinde Uşakspor’u konuk etti. Diyarbakır Stadyumunda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Amedspor, rakibine gol yağdırdı.

İlk yarısı Yeşil-Kırmızı Beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmada, Amedspor’un 8-0 gibi farklı skoruyla sonuçlandı.

Amedspor’un gollerini karşılaşmanın 11 ve 15’inci dakikalarında Berk İsmail Ünsal, 54 ve 57’inci dakikasında Çekdar Orhan, 63 ve 88’inci dakikada Yakal Taylan, 80’inci dakikada Veli Çetin ve 90+2’inci dakikada Mesut Çağar kaydetti.

Alınan bu sonuçla, Amedspor, rakibi Uşakspor’u 8-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.