Amedspor Sarıyer’den puanla döndü

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 03.09.2023 - 20:25, Güncelleme: 04.09.2023 - 11:28 1128+ kez okundu.
 

Amedspor Sarıyer’den puanla döndü

Ligde şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, ilk deplasman maçında karşılaştığı Sarıyerspor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda Sarıyerspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı Umut Bulut’un 13’üncü dakikada attığı gol ile 1-0 Sarıyerspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarının 65’inci dakikasında ise Amedspor’dan beraberlik golü geldi. Mehmet Özkiraz’ın 65’inci dakikada attığı gol ile Diyarbakır temsilcisi Amedspor Sarıyer karşısında 1-1 berabere kaldı. Maçın ilerleyen dakikalarında da gol gelmeyince, maç 1-1 berabere bitti. Amedspor, beraberlikten 1 puan aldı. Penaltıyı kaçırdı golü attı 52.dakikada kazanılan penaltı vuruşunda Mehmet Ozdıraz topu auta yolladı. 65.dakikada sahneye çıkan Mehmet Özdıraz beraberlik golünü kaydetti:1-1. Kalan dakikalarda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Amedspor sahadan 1 puanla ayrıldı. Amedspor, 3.hafta mücadelesinde 10 Eylül Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda Düzcespor'u ağırlayacak. (Haber Merkezi)
Ligde şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, ilk deplasman maçında karşılaştığı Sarıyerspor ile 1-1 berabere kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda Sarıyerspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı Umut Bulut’un 13’üncü dakikada attığı gol ile 1-0 Sarıyerspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

İkinci yarının 65’inci dakikasında ise Amedspor’dan beraberlik golü geldi. Mehmet Özkiraz’ın 65’inci dakikada attığı gol ile Diyarbakır temsilcisi Amedspor Sarıyer karşısında 1-1 berabere kaldı. Maçın ilerleyen dakikalarında da gol gelmeyince, maç 1-1 berabere bitti. Amedspor, beraberlikten 1 puan aldı.

Penaltıyı kaçırdı golü attı

52.dakikada kazanılan penaltı vuruşunda Mehmet Ozdıraz topu auta yolladı.
65.dakikada sahneye çıkan Mehmet Özdıraz beraberlik golünü kaydetti:1-1.
Kalan dakikalarda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Amedspor sahadan 1 puanla ayrıldı. Amedspor, 3.hafta mücadelesinde 10 Eylül Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda Düzcespor'u ağırlayacak. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.