Amedspor son iki maçta 4 puan kaybetti

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.11.2023 - 16:33, Güncelleme: 25.11.2023 - 16:35 1346+ kez okundu.
 

Amedspor son iki maçta 4 puan kaybetti

Şampiyonluk hesapları yapan Amedspor deplasmanda karşılaştığı İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu beraberlikle Amedspor son iki haftada 4 puan kaybetmiş oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı grup lideri Amedspor Bursa temsilcisi İnegölspor’a konuk oldu. İlk yarıda ev sahibi takım daha atak oynadı. Amedspor ilk yarıda net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda da her iki takım temkinli sahaya çıktı. Ev sahibi takım ikinci yarıda daha etkili oynarken, Amedspor’un 3. Bölgede etkili olmadığı görüldü. Karşılaşma golsüz sona erdi. Bozkurt: Taraftarı kınıyorum Serdar Bozkurt maç sonrası açıklamalarda bulundu. Taraftarların hayatını kaybeden Şeyhmus Özer’e küfür etmesini kınadığını belirten Bozkurt, “İnegöl yönetim ve futbolcularına teşekkür ediyorum. Ancak Şeyhmus Özer’e yönelik sloganlar bizi üzdü. Şeyhmus Özer Diyarbakır’da sevilen bir oyuncumuz. İsmi tesislerde yaşatılıyor. Ona küfür edilmesi ağrımıza gitti, kınıyorum. Onun dışında zemin çok kötüydü. Oyun kontrolü yapılmıyor, depar atılmıyor. Zaman zaman iyi oyun oldu. Zor bir deplasmandı bunu biliyorduk. Berabere kaldık, yolumuza devam edeceğiz” dedi.    
Şampiyonluk hesapları yapan Amedspor deplasmanda karşılaştığı İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu beraberlikle Amedspor son iki haftada 4 puan kaybetmiş oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı grup lideri Amedspor Bursa temsilcisi İnegölspor’a konuk oldu. İlk yarıda ev sahibi takım daha atak oynadı. Amedspor ilk yarıda net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda da her iki takım temkinli sahaya çıktı. Ev sahibi takım ikinci yarıda daha etkili oynarken, Amedspor’un 3. Bölgede etkili olmadığı görüldü. Karşılaşma golsüz sona erdi.

Bozkurt: Taraftarı kınıyorum

Serdar Bozkurt maç sonrası açıklamalarda bulundu. Taraftarların hayatını kaybeden Şeyhmus Özer’e küfür etmesini kınadığını belirten Bozkurt, “İnegöl yönetim ve futbolcularına teşekkür ediyorum. Ancak Şeyhmus Özer’e yönelik sloganlar bizi üzdü. Şeyhmus Özer Diyarbakır’da sevilen bir oyuncumuz. İsmi tesislerde yaşatılıyor. Ona küfür edilmesi ağrımıza gitti, kınıyorum. Onun dışında zemin çok kötüydü. Oyun kontrolü yapılmıyor, depar atılmıyor. Zaman zaman iyi oyun oldu. Zor bir deplasmandı bunu biliyorduk. Berabere kaldık, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.