Amedspor ve Diyarbekirspor’un kullandığı yol incelendi

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.01.2024 - 13:50, Güncelleme: 05.01.2024 - 13:50 1948+ kez okundu.
 

Amedspor ve Diyarbekirspor’un kullandığı yol incelendi

Diyarbakır temsilcileri Amedspor ve Diyarbekirspor taraftarının sürekli olarak kullanmakta olduğu kavşakta temizlik çalışmaları başlatıldı.
Kayapınar ilçesi sınırlarında yer alan Diyarbakır Stadyumu’nun olduğu kavşakta Belediye çalışmalarını devam ettiriyor. İki Diyarbakır temsilcisi Amedspor ve Diyarbekirspor’un kullanmakta olduğu yol, taraftarların da yoğun olarak kullanmakta olduğu bir yoldu. Belediye ligin başlamasından evvel çalışmalarına devam ederek yoğunluk gelmeden öncesinde temizliği bitirmeyi hedefliyor.     Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Kayapınar Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı, “Stadyum kavşağında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde denetledik. Toplumumuz için daha temiz bir çevre ve güvenli ulaşım için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz.”     İşte Kayapınar Belediyesinin yapmış olduğu paylaşım ve fotoğrafları:  
Diyarbakır temsilcileri Amedspor ve Diyarbekirspor taraftarının sürekli olarak kullanmakta olduğu kavşakta temizlik çalışmaları başlatıldı.

Kayapınar ilçesi sınırlarında yer alan Diyarbakır Stadyumu’nun olduğu kavşakta Belediye çalışmalarını devam ettiriyor. İki Diyarbakır temsilcisi Amedspor ve Diyarbekirspor’un kullanmakta olduğu yol, taraftarların da yoğun olarak kullanmakta olduğu bir yoldu. Belediye ligin başlamasından evvel çalışmalarına devam ederek yoğunluk gelmeden öncesinde temizliği bitirmeyi hedefliyor.

 

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Kayapınar Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı, “Stadyum kavşağında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde denetledik. Toplumumuz için daha temiz bir çevre ve güvenli ulaşım için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz.”

 

 

İşte Kayapınar Belediyesinin yapmış olduğu paylaşım ve fotoğrafları:

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.