Amedspor zirveden uzaklaşıyor: Taraftar önlem istiyor

Spor (Amida Haber) - Amida Haber | 11.12.2023 - 12:15, Güncelleme: 14.12.2023 - 11:32 1322+ kez okundu.
 

Amedspor zirveden uzaklaşıyor: Taraftar önlem istiyor

Amedspor zirveden uzaklaşmaya devam ediyor. Öne geçip skoru koruyamama hastalığı Iğdır deplasmanında da pahalıya mal oldu. İki hafta önce zirvede olduğu ligde şimdi liderin 4 puan gerisine düştü. Taraftar acil önlem istiyor.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta uzun süre namaglup ve lider kaldıktan sonra geçen hafta bu iki unvanını da yitiren Amedspor, kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Iğdır FK karşısında da bu sezon bir çok maçta olduğu gibi yine galibiyeti koruyamayarak 1-1 berabere kaldı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada gol pozisyonu da gol sesi de çıkmadı. Öne geçti ama devamını getiremedi Hareketli geçen ikinci yarıda ilk gol Adaletspor'dan geldi. 68.dakikada Berk İsmail Ünsal, Amedspor'u öne geçirdi. Bu golden sonra etkili ataklar geliştiren Iğdır FK, 82.dakikada Mert Örnek'le beraberlik golünü buldu. İki takımın çabaları kalan dakikalarda galibiyete ulaşmak için sonuç vermeyince ücadele 1-1 sonunda.İki takım da puanını 33'e çıkardı. Amedspor haftayı averajla ikinci ve Iğdır FK ile üçüncü sırada tamamladı. Gelecek hafta Somaspor Kendi sahasında 2-0 geriden gelip Karaman FK'yı 3-2 mağlup eden GMG Kastamonuspor ise puanını 37'ye çıkarıp liderliğini sürdürdü. Amedspor, gelecek hafta 17 Aralık Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda saat 14.00'da Somaspor'la karşı karşıya gelecek.Amida Haber
Amedspor zirveden uzaklaşmaya devam ediyor. Öne geçip skoru koruyamama hastalığı Iğdır deplasmanında da pahalıya mal oldu. İki hafta önce zirvede olduğu ligde şimdi liderin 4 puan gerisine düştü. Taraftar acil önlem istiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta uzun süre namaglup ve lider kaldıktan sonra geçen hafta bu iki unvanını da yitiren Amedspor, kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Iğdır FK karşısında da bu sezon bir çok maçta olduğu gibi yine galibiyeti koruyamayarak 1-1 berabere kaldı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada gol pozisyonu da gol sesi de çıkmadı.

Öne geçti ama devamını getiremedi

amedspor-001-001.jpg

Hareketli geçen ikinci yarıda ilk gol Adaletspor'dan geldi. 68.dakikada Berk İsmail Ünsal, Amedspor'u öne geçirdi. Bu golden sonra etkili ataklar geliştiren Iğdır FK, 82.dakikada Mert Örnek'le beraberlik golünü buldu.

İki takımın çabaları kalan dakikalarda galibiyete ulaşmak için sonuç vermeyince ücadele 1-1 sonunda.İki takım da puanını 33'e çıkardı. Amedspor haftayı averajla ikinci ve Iğdır FK ile üçüncü sırada tamamladı.

Gelecek hafta Somaspor

Kendi sahasında 2-0 geriden gelip Karaman FK'yı 3-2 mağlup eden GMG Kastamonuspor ise puanını 37'ye çıkarıp liderliğini sürdürdü.

Amedspor, gelecek hafta 17 Aralık Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda saat 14.00'da Somaspor'la karşı karşıya gelecek.Amida Haber

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.