Amedspor’da Denizlispor mesaisi başladı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.08.2023 - 12:41, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:41 1741+ kez okundu.
 

Amedspor’da Denizlispor mesaisi başladı

Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Denizlispor maçı ile güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
 TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor yeni sezonun ilk maçı için hazırlıklara başladı. Hafta sonu Denizlispor’u konuk edecek olan Amedspor’da tek hedef 3 puan. Önemli karşılaşma öncesi takımda keyifler yerinde. 'Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz' Maç öncesi Amida Haber’e konuşan Kulüp Başkanı Aziz Eladı, iki hafta içinde önemli transferler yaptıklarını hatırlatarak, “Teknik kadromuzun belirlediği önemli transferler yaptık. Arkadaşlarımız çok verimli bir kamp süreci geçirdi. Bizler, teknik heyet ve oyuncular ne istediğimizi biliyoruz. Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçı alarak güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi. ‘Taraftarımızı çok özledik’ Denizlispor’un süper lig deneyimi olduğunu belirten Elaldı, “Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz her maça rakip kim olursa olsun 3 puanla çıkacağız. Sahada oyuncularımız, tribünlerde ise taraftarımız takımını yalnız bırakmayacak. Biz taraftarımızı çok özledik. İnşallah bu yıl Amedpsor’un yükseliş yılı olacak” ifadelerini kullandı.
Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Denizlispor maçı ile güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

 TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor yeni sezonun ilk maçı için hazırlıklara başladı. Hafta sonu Denizlispor’u konuk edecek olan Amedspor’da tek hedef 3 puan. Önemli karşılaşma öncesi takımda keyifler yerinde.

'Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz'

aziz-elaldi-001.jpg

Maç öncesi Amida Haber’e konuşan Kulüp Başkanı Aziz Eladı, iki hafta içinde önemli transferler yaptıklarını hatırlatarak, “Teknik kadromuzun belirlediği önemli transferler yaptık. Arkadaşlarımız çok verimli bir kamp süreci geçirdi. Bizler, teknik heyet ve oyuncular ne istediğimizi biliyoruz. Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçı alarak güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

‘Taraftarımızı çok özledik’

Denizlispor’un süper lig deneyimi olduğunu belirten Elaldı, “Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz her maça rakip kim olursa olsun 3 puanla çıkacağız. Sahada oyuncularımız, tribünlerde ise taraftarımız takımını yalnız bırakmayacak. Biz taraftarımızı çok özledik. İnşallah bu yıl Amedpsor’un yükseliş yılı olacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.