Amedspor’da görkemli kupa töreni

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.05.2024 - 12:00, Güncelleme: 12.05.2024 - 12:00 2029+ kez okundu.
 

Amedspor’da görkemli kupa töreni

Amedspor, 33 bin kişilik stadyumda görkemli bir kupa töreni gerçekleştirdi. Çok sayıda sanatçının verdiği konser ile taraftarlar büyük coşku ile şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.
Teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler, saha ortasına kurulan dev platforma çıktı, kupayı havaya kaldırdı. Kupa alınırken yaratılan görsel şölen görülmeye değerdi. Futbolcular müthiş atmosferde kupayı kaldırırken, taraftarlar Diren Diyarbakır türküsüyle eşlik etti. Amedspor'un Şampiyonluk kutlamaları Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Trendyol 1'nci lige çıkan Amedspor'un şampiyonluk kupasını TFF Yönetim Kurulu üyesi Volkan Can teslim etti. Cumartesi Akşam saat.17.30'da başlayan şampiyonluk kupa törenine, TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ile birlikte katıldı. Can ve Bayhan, kupayı Kaptan Onur Karakabak ve futbolculara teslim etti. Yapılan kupa töreninde Şampiyonluk kupasını takım arkadaşlarıyla birlikte havaya kaldıran Amedspor'un başarılı takım kaptanı Onur Karakabak, Bu kupayı çok istediklerini belirterek, “11 yıl sonra takım arkadaşlarımızla birlikte hava kaldırmak bize nasip oldu. Çok çalıştık sahada çok mücadele verdik, çok istedik ve sonunda kazandık, çok mutluyuz. Emek ve destek veren Başkanımız Aziz Eladı ve yönetimine, Teknik Direktör Mesut Bakkal hocam ve Teknik heyetindeki hocalarımıza, basın mensubu ağabeylerimize , Diyarbakır halkına ve muhteşem taraftarlarımıza kendim ve takım arkadaşlarım adına sonsuz Teşekkür ediyorum” dedi. "İnandık, savaştık ve kazandık!" Amedspor, sosyal medya platformu üzerindeki X, instigram ve diğer hesaplarından, şampiyonluk ile ilgili hazırlanan görselleri paylaştı. "İnandık, savaştık ve kazandık!" başlığıyla verilen görsellerde, futbolcuların kupayı alması, sonrası yaşanan mutluluk, havai fişek gösterileri ve taraftarlarla birlikte ortak yaşanan coşkuyu anlatan bir de video paylaşıldı. Tören öncesi kamera yasağı krize neden oldu Tören öncesi kulüp yönetimi, gazetecilerin kameralar ile görüntü almasını yasakladığı duyuruldu. Yöneticiler ile yapılan görüşmede, emniyet yetkililerinin böyle bir yasak koyduğunu bildirmesine rağmen, emniyet yetkilileri, kulüp yöneticilerinin böyle bir talepte bulunduğunu aktardı. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan'ın hem emniyet yetkilileri, hem de Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile yaptığı görüşmeler sonunda bu kriz çözüme kavuşturuldu ve gazetecilerin görüntü alması önündeki engeller kaldırıldı. Sosyal medya fenomenleri krizi Ancak bu kez de başka bir sorun yaşandı. Daha önce Amedspor maçlarını hiç takip etmemiş ve haber bile yapmayan sosyal medya fenomenleri ile gazeteciler arasında görüntü alma sırasında sorunlar yaşandı. Kim oldukları bilinmeyen sosyal medya fenomenleri, haber için görüntü almaya çalışan kameraman ve foto muhabirlerini engelleyerek, polise şikâyet etmesi, ayrı bir krize yol açtı. Gazeteciler ile fenomenler arasındaki itiş kakış, tören sonuna kadar devam etti.      
Amedspor, 33 bin kişilik stadyumda görkemli bir kupa töreni gerçekleştirdi. Çok sayıda sanatçının verdiği konser ile taraftarlar büyük coşku ile şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

Teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler, saha ortasına kurulan dev platforma çıktı, kupayı havaya kaldırdı. Kupa alınırken yaratılan görsel şölen görülmeye değerdi. Futbolcular müthiş atmosferde kupayı kaldırırken, taraftarlar Diren Diyarbakır türküsüyle eşlik etti.

Amedspor'un Şampiyonluk kutlamaları

Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Trendyol 1'nci lige çıkan Amedspor'un şampiyonluk kupasını TFF Yönetim Kurulu üyesi Volkan Can teslim etti.

Cumartesi Akşam saat.17.30'da başlayan şampiyonluk kupa törenine, TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ile birlikte katıldı. Can ve Bayhan, kupayı Kaptan Onur Karakabak ve futbolculara teslim etti.
amedspor2.jpg

Yapılan kupa töreninde Şampiyonluk kupasını takım arkadaşlarıyla birlikte havaya kaldıran Amedspor'un başarılı takım kaptanı Onur Karakabak, Bu kupayı çok istediklerini belirterek, “11 yıl sonra takım arkadaşlarımızla birlikte hava kaldırmak bize nasip oldu. Çok çalıştık sahada çok mücadele verdik, çok istedik ve sonunda kazandık, çok mutluyuz.

amedspor-dunden-kalanlar-3-001.jpeg

Emek ve destek veren Başkanımız Aziz Eladı ve yönetimine, Teknik Direktör Mesut Bakkal hocam ve Teknik heyetindeki hocalarımıza, basın mensubu ağabeylerimize , Diyarbakır halkına ve muhteşem taraftarlarımıza kendim ve takım arkadaşlarım adına sonsuz Teşekkür ediyorum” dedi.

amedspor1.jpg

"İnandık, savaştık ve kazandık!"

Amedspor, sosyal medya platformu üzerindeki X, instigram ve diğer hesaplarından, şampiyonluk ile ilgili hazırlanan görselleri paylaştı. "İnandık, savaştık ve kazandık!" başlığıyla verilen görsellerde, futbolcuların kupayı alması, sonrası yaşanan mutluluk, havai fişek gösterileri ve taraftarlarla birlikte ortak yaşanan coşkuyu anlatan bir de video paylaşıldı.

amedspor3.jpg

Tören öncesi kamera yasağı krize neden oldu

Tören öncesi kulüp yönetimi, gazetecilerin kameralar ile görüntü almasını yasakladığı duyuruldu. Yöneticiler ile yapılan görüşmede, emniyet yetkililerinin böyle bir yasak koyduğunu bildirmesine rağmen, emniyet yetkilileri, kulüp yöneticilerinin böyle bir talepte bulunduğunu aktardı. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan'ın hem emniyet yetkilileri, hem de Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile yaptığı görüşmeler sonunda bu kriz çözüme kavuşturuldu ve gazetecilerin görüntü alması önündeki engeller kaldırıldı.

amedspor-dunden-kalanlar-4-001.jpeg

Sosyal medya fenomenleri krizi

Ancak bu kez de başka bir sorun yaşandı. Daha önce Amedspor maçlarını hiç takip etmemiş ve haber bile yapmayan sosyal medya fenomenleri ile gazeteciler arasında görüntü alma sırasında sorunlar yaşandı. Kim oldukları bilinmeyen sosyal medya fenomenleri, haber için görüntü almaya çalışan kameraman ve foto muhabirlerini engelleyerek, polise şikâyet etmesi, ayrı bir krize yol açtı. Gazeteciler ile fenomenler arasındaki itiş kakış, tören sonuna kadar devam etti.

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.