Amedspor’un şampiyonluk kutlamasına gelecek sanatçılar belli oldu

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.05.2024 - 15:50, Güncelleme: 09.05.2024 - 15:50 2474+ kez okundu.
 

Amedspor’un şampiyonluk kutlamasına gelecek sanatçılar belli oldu

Diyarbakır ekibi Amedspor’un bu hafta sonu düzenlenecek şampiyonluk töreninin detayları belli oldu. Peki kimler gelecek?
Amedspor 11 Mayıs Cumartesi saat 17.00’da şampiyonluk için kutlama töreni yapacak. Törenin adresi Diyarbakır Stadyumu olurken kimlerin geleceği de merakla bekleniyordu. Kulüp açıkladı. İşte gelecek isimler… DİYARBAKIR’DA KUPA TÖRENİNE GELECEK İSİMLER AÇIKLANDI Taraftarların da istediği isimler arasında yer alan Şiyar Berwari törende yer alacak isimler arasında. Xero Abbas, Azad Bedran, Pervin Chakar, Bajar, Helim Omeri, Dj Ramazan Karakaş ve Jehrman şampiyonluk törenine katılacak diğer isimler olarak açıklandı.
Diyarbakır ekibi Amedspor’un bu hafta sonu düzenlenecek şampiyonluk töreninin detayları belli oldu. Peki kimler gelecek?

Amedspor 11 Mayıs Cumartesi saat 17.00’da şampiyonluk için kutlama töreni yapacak. Törenin adresi Diyarbakır Stadyumu olurken kimlerin geleceği de merakla bekleniyordu. Kulüp açıkladı. İşte gelecek isimler…

DİYARBAKIR’DA KUPA TÖRENİNE GELECEK İSİMLER AÇIKLANDI

Taraftarların da istediği isimler arasında yer alan Şiyar Berwari törende yer alacak isimler arasında. Xero Abbas, Azad Bedran, Pervin Chakar, Bajar, Helim Omeri, Dj Ramazan Karakaş ve Jehrman şampiyonluk törenine katılacak diğer isimler olarak açıklandı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.