Amedspor’un transfer isteği bölge belli oldu

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 30.11.2023 - 16:52, Güncelleme: 30.11.2023 - 16:52 1036+ kez okundu.
 

Amedspor’un transfer isteği bölge belli oldu

Şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da kritik Kastamonuspor hazırlıkları sürüyor. Öte yandan Amedspor’un devre arasında hangi bölgeye yapacağı transfer belli oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve şampiyonluk hesapları yapan lider Amedspor Pazar günü saat 14.00’da ligin ikinci sırasında bulunan Kastamonuspor’u konuk edecek. Kritik maça günler kala Amedspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte tek hedef 3 puan. Tek hedefimiz var, şampiyonluk Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, son haftalarda kaybedilen puanların önemli olduğuna değinerek, “Şampiyonluğa oynayan takımın hem içerde hem dışarıda puan kaybetmemesi lazım. Ancak futbolun içinde ne yazık ki bunlar olacak. Bazen berabere, bazen yenileceğiz, bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama bizim tek hedefimiz Lig bittiğinde bu gemiyi sorunsuz bir şekilde limana ulaştırmak. Her takıma göre planlarımız var. Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz. Ancak bazen rakiplerden beklenmeyen bir efor çıkıyor. Biz bunları bahane etmiyoruz” dedi. Forvet hattına takviye Şampiyonluk hedeflerinden sapmadıklarını kaydeden Bozkurt, “Sahada bütün oyuncularımız canla başla mücadele ediyor. Bütün futbolcular bu takımın ne istediğini biliyor. Onlarda bizlerde bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Devre arasına daha 4 maç var. Bu maçlardan sonra hangi bölgede ihtiyacımız olacağı net bir şekilde ortaya çıkacak. Ancak şuan 3. Bölgede yani forvette takviye yapılması lazım. Dediğim gibi devre arasında duruma bakacağız. Belki 1, belki 5 transfer yapabiliriz. Bunların hepsini devre arasında netleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da kritik Kastamonuspor hazırlıkları sürüyor. Öte yandan Amedspor’un devre arasında hangi bölgeye yapacağı transfer belli oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve şampiyonluk hesapları yapan lider Amedspor Pazar günü saat 14.00’da ligin ikinci sırasında bulunan Kastamonuspor’u konuk edecek. Kritik maça günler kala Amedspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte tek hedef 3 puan.

Tek hedefimiz var, şampiyonluk

2023/11/05/amedspor1.jpg

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, son haftalarda kaybedilen puanların önemli olduğuna değinerek, “Şampiyonluğa oynayan takımın hem içerde hem dışarıda puan kaybetmemesi lazım. Ancak futbolun içinde ne yazık ki bunlar olacak. Bazen berabere, bazen yenileceğiz, bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama bizim tek hedefimiz Lig bittiğinde bu gemiyi sorunsuz bir şekilde limana ulaştırmak. Her takıma göre planlarımız var. Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz. Ancak bazen rakiplerden beklenmeyen bir efor çıkıyor. Biz bunları bahane etmiyoruz” dedi.

Forvet hattına takviye

2023/11/25/amedspormanset.jpg

Şampiyonluk hedeflerinden sapmadıklarını kaydeden Bozkurt, “Sahada bütün oyuncularımız canla başla mücadele ediyor. Bütün futbolcular bu takımın ne istediğini biliyor. Onlarda bizlerde bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Devre arasına daha 4 maç var. Bu maçlardan sonra hangi bölgede ihtiyacımız olacağı net bir şekilde ortaya çıkacak. Ancak şuan 3. Bölgede yani forvette takviye yapılması lazım. Dediğim gibi devre arasında duruma bakacağız. Belki 1, belki 5 transfer yapabiliriz. Bunların hepsini devre arasında netleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.