Antalya’da Tartıştığı Kuzenini Silahla Öldürdü

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.01.2024 - 15:27, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:27 2010+ kez okundu.
 

Antalya’da Tartıştığı Kuzenini Silahla Öldürdü

Silvan İlçe nüfusuna kayıtlı Antalya’da ikamet eden bir kişi, kuzeniyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünde çıkan taraşıma sonucu ölümle sonuçlandı.
Haber: Ergün YILMAZ Olay, sün Saat 21.30 sırasında Antalya’nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6045 Sokak üzerindeki boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işleri yapan 3 çocuk babası 42 yaşındaki Yusuf A., birlikte çalıştığı kuzeni Tahsin A. (43) ile aralarındaki alacak verecek meselesini konuşmak için bir araya geldi. İddiaya göre, Tahsin A. ile Yusuf A. arasında, yaptıkları işlerden alınan paraların Yusuf A.’da toplanması nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tahsin A, üzerindeki tabancayla Yusuf A’nın göğüs kısmına ateş etti. Silah sesini duyan ve olay yerinden bir kişinin kaçtığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silah sesinin geldiği araziye gelen ekipler, kanlar içindeki Yusuf A’yı gördü. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Yusuf A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Yusuf A’nın ağabey Recep A. Sinir krizini geçirdi. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Yusuf A’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli ise elindeki tabancayla birlikte Meydan Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Yaşamını yitiren Yusuf A’nın Silvan İlçesi Sarıbuğday köy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Silvan İlçe nüfusuna kayıtlı Antalya’da ikamet eden bir kişi, kuzeniyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünde çıkan taraşıma sonucu ölümle sonuçlandı.

Haber: Ergün YILMAZ

Olay, sün Saat 21.30 sırasında Antalya’nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6045 Sokak üzerindeki boş bir arazide meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, inşaat işleri yapan 3 çocuk babası 42 yaşındaki Yusuf A., birlikte çalıştığı kuzeni Tahsin A. (43) ile aralarındaki alacak verecek meselesini konuşmak için bir araya geldi.

İddiaya göre, Tahsin A. ile Yusuf A. arasında, yaptıkları işlerden alınan paraların Yusuf A.’da toplanması nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tahsin A, üzerindeki tabancayla Yusuf A’nın göğüs kısmına ateş etti.

Silah sesini duyan ve olay yerinden bir kişinin kaçtığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silah sesinin geldiği araziye gelen ekipler, kanlar içindeki Yusuf A’yı gördü. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Yusuf A. olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen Yusuf A’nın ağabey Recep A. Sinir krizini geçirdi. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Yusuf A’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli ise elindeki tabancayla birlikte Meydan Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Yaşamını yitiren Yusuf A’nın Silvan İlçesi Sarıbuğday köy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.