Bakan açıkladı! Diyarbakır’da buluşma olacak

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 29.04.2024 - 14:40, Güncelleme: 29.04.2024 - 14:40 1325 kez okundu.
 

Bakan açıkladı! Diyarbakır’da buluşma olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bu ay ki öğretmenler odası buluşmalarının Diyarbakır'da yapılacağını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Meslektaşlarım, Her ayın ilk Cumartesi günü için gelenek halini alan #ÖğretmenlerOdası toplantımız, bu hafta Diyarbakır’da! 09:30 04 Mayıs Cumartesi İç Kale Açık Hava Müzesi, Sur/Diyarbakır Başvuru için; https://ogretmenlerodasi.meb.gov.tr” ifadelerini kullandı. GÜNDEM NE OLACAK? Yusuf Tekin ve öğretmenlerin gündeminde öğretmen atamaları, ÖMK ve yeni müfredat olacak.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bu ay ki öğretmenler odası buluşmalarının Diyarbakır'da yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Meslektaşlarım, Her ayın ilk Cumartesi günü için gelenek halini alan #ÖğretmenlerOdası toplantımız, bu hafta Diyarbakır’da! 09:30 04 Mayıs Cumartesi İç Kale Açık Hava Müzesi, Sur/Diyarbakır Başvuru için; https://ogretmenlerodasi.meb.gov.tr” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM NE OLACAK?
Yusuf Tekin ve öğretmenlerin gündeminde öğretmen atamaları, ÖMK ve yeni müfredat olacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.