Bakan açıkladı: Liselere sınıf tekrarı, devamsızlığa af yok

Eğitim (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.08.2023 - 15:31, Güncelleme: 16.08.2023 - 15:31 1560+ kez okundu.
 

Bakan açıkladı: Liselere sınıf tekrarı, devamsızlığa af yok

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselere sınıf tekrarı geldiğini belirterek, devamsızlığın af edilmeyeceği mesajını verdi.
Milli Eğitim Bakın Yusuf Tekin, medya temsilcileri ile bir araya geldi. Liselerde sınıf tekrarının geri geldiğini açıklayan Tekin, “Önümüzdeki yıl af veya benzeri beklenti içinde olmasınlar” dedi. AÖL’lerinde öğrenci sayısı arttı Açık Öğretim Liseleri’ne geçiş yapan öğrencilerin sayısının son yıllarda arttığını belirten Tekin, “Bu durumun 2 nedeni var. İlki, öğrencilerin üniversite sınavına daha rahat hazırlanacağını düşünmesi ikincisi ise çalışmak zorunda kalanlar. Örgün öğretimdeki gencin açık liseye geçmesi doğru değil” dedi. (Haber Merkezi)
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselere sınıf tekrarı geldiğini belirterek, devamsızlığın af edilmeyeceği mesajını verdi.

Milli Eğitim Bakın Yusuf Tekin, medya temsilcileri ile bir araya geldi. Liselerde sınıf tekrarının geri geldiğini açıklayan Tekin, “Önümüzdeki yıl af veya benzeri beklenti içinde olmasınlar” dedi.

AÖL’lerinde öğrenci sayısı arttı

Açık Öğretim Liseleri’ne geçiş yapan öğrencilerin sayısının son yıllarda arttığını belirten Tekin, “Bu durumun 2 nedeni var. İlki, öğrencilerin üniversite sınavına daha rahat hazırlanacağını düşünmesi ikincisi ise çalışmak zorunda kalanlar. Örgün öğretimdeki gencin açık liseye geçmesi doğru değil” dedi. (Haber Merkezi)

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.