Beştaş: Saldırının faili İstanbul Barosu'na kayıtlı

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.07.2023 - 15:49, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:49 2652+ kez okundu.
 

Beştaş: Saldırının faili İstanbul Barosu'na kayıtlı

Sosyal medya üzerinden Başak Demirtaş’a cinsiyetçi saldırıda bulunan Osman Taşdemir’in İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat olduğu iddia edildi. Yeşil sol Partili Beştaş, ‘İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırıyoruz’ dedi.
Başak Demirtaş hakkında sosyal medya hesabından cinsiyetçi söylemlerde bulunan İstanbul Barosu’nda avukat olduğu iddia edilen Osman Taşdemir isimli Twitter kullanıcısına tepki yağdı. Edirne Cezaevi’nde yaklaşık 7 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, cinsiyetçi saldırıya uğradı. Yeşil Sol Parti Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, cinsiyetçi saldırıyı yapanın İstanbul barosuna kayıtlı Osman Taşdemir olduğunu söyledi. Beştaş, İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırarak şunları yazdı: “Sevgili Başak Demirtaş'a sosyal medya üzerinden yapılan ahlaksızca saldırının faili İstanbul barosuna kayıtlı Osman Taşdemir isimli bir avukat. Daha önce de arkadaşlarımıza/siyasetçilerimize açık kimliği ile defalarca küfreden, hakaret eden bu aşağılık şahısla ilgili İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırıyoruz. Belli odaklarca korunan bu hesap sahiplerinin hepsinin hukuk önünde hesabı elbette sorulacak!” 'BAŞAK DEMİRTAŞ YANLIZ DEĞİLDİR' Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan yaptığı paylaşımla "Erkek akılla örgütlenmiş bu saldırıların nereden, nasıl beslendiğini çok iyi biliyoruz. Sizi de yeneceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)
Sosyal medya üzerinden Başak Demirtaş’a cinsiyetçi saldırıda bulunan Osman Taşdemir’in İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat olduğu iddia edildi. Yeşil sol Partili Beştaş, ‘İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırıyoruz’ dedi.

Başak Demirtaş hakkında sosyal medya hesabından cinsiyetçi söylemlerde bulunan İstanbul Barosu’nda avukat olduğu iddia edilen Osman Taşdemir isimli Twitter kullanıcısına tepki yağdı.

Edirne Cezaevi’nde yaklaşık 7 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, cinsiyetçi saldırıya uğradı. Yeşil Sol Parti Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, cinsiyetçi saldırıyı yapanın İstanbul barosuna kayıtlı Osman Taşdemir olduğunu söyledi.

Beştaş, İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırarak şunları yazdı:

“Sevgili Başak Demirtaş'a sosyal medya üzerinden yapılan ahlaksızca saldırının faili İstanbul barosuna kayıtlı Osman Taşdemir isimli bir avukat. Daha önce de arkadaşlarımıza/siyasetçilerimize açık kimliği ile defalarca küfreden, hakaret eden bu aşağılık şahısla ilgili İstanbul Barosunu harekete geçmeye çağırıyoruz. Belli odaklarca korunan bu hesap sahiplerinin hepsinin hukuk önünde hesabı elbette sorulacak!”

'BAŞAK DEMİRTAŞ YANLIZ DEĞİLDİR'

Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan yaptığı paylaşımla "Erkek akılla örgütlenmiş bu saldırıların nereden, nasıl beslendiğini çok iyi biliyoruz. Sizi de yeneceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.