Bismil’de Aileler Arasında Silahlı Kavga: Çok Sayıda Yaralı Var

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 10.06.2025 - 13:05, Güncelleme: 10.06.2025 - 13:11 717 kez okundu.
 

Bismil’de Aileler Arasında Silahlı Kavga: Çok Sayıda Yaralı Var

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki komşu aile arasında çıkan silahlı kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu belirtilen iki komşu aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken, çevrede büyük panik yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Bismil ilçe merkezindeki Sanayi Mahallesi’nde saat 12.35 sıralarında iki aile arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Tarafları ayırmak isteyen bazı kişilerin de yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bismil Devlet Hastanesi ile çevredeki sağlık kuruluşlarına kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın yaşandığı mahallede güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, polis ekipleri olaya karışanları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki komşu aile arasında çıkan silahlı kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu belirtilen iki komşu aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken, çevrede büyük panik yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Bismil ilçe merkezindeki Sanayi Mahallesi’nde saat 12.35 sıralarında iki aile arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Tarafları ayırmak isteyen bazı kişilerin de yaralandığı öğrenildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bismil Devlet Hastanesi ile çevredeki sağlık kuruluşlarına kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın yaşandığı mahallede güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, polis ekipleri olaya karışanları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.