Çekirdekçi Mısto evleniyor: Ticaret Odası ve Baro Başkanına çağrı

Diyarbakır 02.08.2023 - 11:24, Güncelleme: 02.08.2023 - 11:24 1429+ kez okundu.
 

Çekirdekçi Mısto evleniyor: Ticaret Odası ve Baro Başkanına çağrı

Diyarbakır'ın sevilen simalarından Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek) evlenme talebini açıkladı. İsteme törenine Baro ile Ticaret Odası başkanlarını çağırdı.
 Diyarbakır’da 7’den 70’e herkesin tanıdığı fenomen Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek) evlenme kararı aldı. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Çekirdekçi Mısto kız istemi töreni için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Kaya ile Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’i çağırdı. Eren talebi olumlu karşıladı Çekirdekçi Mısto’nun yayınladığı videoya yorum yapan Baro Başkanı Nahit Eren, “Talep kentimizin önemli simalarından Çekirdekçi Mısto’dan gelmişken ve konu da bu kadar hassasken sesiz kalmak olmaz. Sevgili Mehmet Kaya. Görev ve sorumluluğumuz ağır :)” ifadelerini kullandı. Ticaret Odası Başkanı Kaya ise henüz yanıtını vermedi. Demirtaş mektup göndermişti Bu arada geçtiğimiz yıllarda Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek)’e mektup göndermişti. Ardından Çekirdekçi Mısto’da Demirtaş’a yanıt vermişti.
Diyarbakır'ın sevilen simalarından Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek) evlenme talebini açıkladı. İsteme törenine Baro ile Ticaret Odası başkanlarını çağırdı.

 Diyarbakır’da 7’den 70’e herkesin tanıdığı fenomen Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek) evlenme kararı aldı. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Çekirdekçi Mısto kız istemi töreni için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Kaya ile Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’i çağırdı.

Eren talebi olumlu karşıladı

Çekirdekçi Mısto’nun yayınladığı videoya yorum yapan Baro Başkanı Nahit Eren, “Talep kentimizin önemli simalarından Çekirdekçi Mısto’dan gelmişken ve konu da bu kadar hassasken sesiz kalmak olmaz. Sevgili Mehmet Kaya. Görev ve sorumluluğumuz ağır :)” ifadelerini kullandı.

Ticaret Odası Başkanı Kaya ise henüz yanıtını vermedi.

Demirtaş mektup göndermişti

Bu arada geçtiğimiz yıllarda Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Çekirdekçi Mısto (Mustafa Çiçek)’e mektup göndermişti. Ardından Çekirdekçi Mısto’da Demirtaş’a yanıt vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.