Çekirdekçi Mısto'nun evlenme talebine baro başkanından yanıt

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 02.08.2023 - 14:23, Güncelleme: 02.08.2023 - 14:23 1729+ kez okundu.
 

Çekirdekçi Mısto'nun evlenme talebine baro başkanından yanıt

Çekirdekçi Mısto’nun evlenme talebini açıklaması sonrası isteme törenine çağırdığı Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’den olumlu yanıt geldi.
Diyarbakır’da Çekirdekçi Mısto lakaplı (Mustafa Çiçek) evlenme kararı aldığını sosyal medya hesaplarında duyurduktan sonra kız isteme töreni için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’e çağrı yapmıştı. Çekirdekçi Mısto’nun yayınladığı videoya cevap veren Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, “Talep kentimizin önemli simalarından Çekirdekçi Mısto’dan gelmişken ve konu da bu kadar hassasken sesiz kalmak olmaz. Sevgili Mehmet Kaya. Görev ve sorumluluğumuz ağır :)” ifadelerini kullanarak destekte bulundu.
Çekirdekçi Mısto’nun evlenme talebini açıklaması sonrası isteme törenine çağırdığı Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’den olumlu yanıt geldi.

Diyarbakır’da Çekirdekçi Mısto lakaplı (Mustafa Çiçek) evlenme kararı aldığını sosyal medya hesaplarında duyurduktan sonra kız isteme töreni için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren’e çağrı yapmıştı.

Çekirdekçi Mısto’nun yayınladığı videoya cevap veren Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, “Talep kentimizin önemli simalarından Çekirdekçi Mısto’dan gelmişken ve konu da bu kadar hassasken sesiz kalmak olmaz. Sevgili Mehmet Kaya. Görev ve sorumluluğumuz ağır :)” ifadelerini kullanarak destekte bulundu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.