Celal Alphan DEM'de aday adayı oldu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.12.2023 - 12:40, Güncelleme: 18.12.2023 - 20:51 2924+ kez okundu.
 

Celal Alphan DEM'de aday adayı oldu

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Celal Alphan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM) Silvan Belediye başkan aday adayı oldu.
Haber: M.Romedi YILMAZ 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı olan Celal Alphan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM) Silvan Belediye başkan aday adayı başvurusunu yaptı. Alphan, “Kadim kentimiz olan Silvan Belediye Başkanlığı için Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nde aday adayı oldum. Bilgi ve birikimlerim doğrultusunda Silvan ilçemizde belediyecilik hizmetlerini yürüteceğiz. Tarihi kentimizi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.       
Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Celal Alphan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM) Silvan Belediye başkan aday adayı oldu.

Haber: M.Romedi YILMAZ

14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı olan Celal Alphan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM) Silvan Belediye başkan aday adayı başvurusunu yaptı.

Alphan, “Kadim kentimiz olan Silvan Belediye Başkanlığı için Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nde aday adayı oldum. Bilgi ve birikimlerim doğrultusunda Silvan ilçemizde belediyecilik hizmetlerini yürüteceğiz. Tarihi kentimizi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

  

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.