DEM Parti Silvan eşbaşkanlarından teşekkür mesajı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 02.04.2024 - 14:47, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:47 1438+ kez okundu.
 

DEM Parti Silvan eşbaşkanlarından teşekkür mesajı

Yerel seçimde büyük bir farkla kazanmanın ardından mesaj yayınlayan DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, Silvan halkına seçim sonuçları için teşekkür etti.
Haber: İhsan YILMAZ Eşbaşkanlar mesajda, “Farqin halkına Pazar günü sandık başına giderek 8 yıllık kayyum sistemine muhteşem bir şekilde son verdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanları seçim galibiyetinin ardından yazılı açıklama yaptı. DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanlarının “Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın sonucu büyük bir başarıyla taçlandırdık. Yüzde 70.70’lik bir oranla bizleri tercih ettiler. Halkımızın güçlü tercihiyle Belediye Meclis üyeliğinin tamam mı olan 25 Meclis üyeliğini de kazanmış bulunmaktayız. Kayyım politikalarına karşın, AKP ve MHP’nin kirli oyunları, sahtekârlıklarına rağmen halkımız tercihleriyle güçlü bir cevap vermiştir. Halkımız bu tercihiyle Partimize olan inançları doğrultusunda bizleri yeniden tercih etmişlerdir. Partimize ve meclisimize olan inançları, bizlere büyük bir görev yüklenmiştir. Bizlerde bu görev bilinciyle Kayyımın vermiş olduğu bu hasarların hesabını soracağız. Bizde söz veriyoruz ki, sonuna kadar bu iradeye sahip çıkacağız. Bu 8 yılda kayyımın İlçemize vermiş olduğu hasarları onaracağız. Tüm Silvan halkına bir kez daha teşekkür eder ve gece gündüz Silvan için çalışacağız” dedi. Belediye Eşbaşkanlar, “Bugünden itibaren hiçbir farklılık gözetmeden tüm Silvan halkına, beş yıl boyunca hizmet edeceğiz. Bugünden itibaren ilçenin tüm kaynakları ilçemiz için kullanılacaktır. Bugünden itibaren soygun, hırsızlık, usulsüzlük, insan kayırma, rüşvet ve her türlü çıkar düzenine karşı, halkın katılımıyla halkın çıkarları için gece gündüz çalışacağız.” Eşbakanlar, “Biz bu başarıyı Silvan ve Silvan halkına başarısıdır. Kadın ve gençler bu başarıya büyük bir emek harcadılar. Halkımız bu başarıyı elde etmek için her köyde, evde, sokak ve alanlarda büyük bir coşkuyla kutladılar. Coşkularını oylarıyla beraber sandıklara yansıttılar. Bu sahiplenme duygusuyla beraber iradelerine sahip çıktıkları için binlerce kez diyoruz Halkımızın evi şen olsun.  Biz biliyoruz ki, bu başarının en büyük pay sahibi olan kadın ve gençlerimizdir. Bu emekleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Gece, gündüz bizlerle beraber DEM Parti çalışmaları sırasında büyük emekler harcadılar. Bu emekleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımız DEM’i başarının DEM’İ yaptılar.  Belediye seçimi, Belediye Meclisi ve Muhtarlar seçimi yapıldı. En çok bizleri mutlu eden, Muhtarlık seçimlerimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Halkımız bu seçimde tercihini yaptı. Bizde Belediye Meclisi adına Yeni seçilen muhtarlar ve bir kez daha muhtarlığa seçilen tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum, hepimiz için hayırlı olsun” dedi.      
Yerel seçimde büyük bir farkla kazanmanın ardından mesaj yayınlayan DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, Silvan halkına seçim sonuçları için teşekkür etti.

Haber: İhsan YILMAZ

Eşbaşkanlar mesajda, “Farqin halkına Pazar günü sandık başına giderek 8 yıllık kayyum sistemine muhteşem bir şekilde son verdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanları seçim galibiyetinin ardından yazılı açıklama yaptı.

DEM Parti Silvan Belediyesi eşbaşkanlarının “Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın sonucu büyük bir başarıyla taçlandırdık. Yüzde 70.70’lik bir oranla bizleri tercih ettiler. Halkımızın güçlü tercihiyle Belediye Meclis üyeliğinin tamam mı olan 25 Meclis üyeliğini de kazanmış bulunmaktayız. Kayyım politikalarına karşın, AKP ve MHP’nin kirli oyunları, sahtekârlıklarına rağmen halkımız tercihleriyle güçlü bir cevap vermiştir. Halkımız bu tercihiyle Partimize olan inançları doğrultusunda bizleri yeniden tercih etmişlerdir. Partimize ve meclisimize olan inançları, bizlere büyük bir görev yüklenmiştir. Bizlerde bu görev bilinciyle Kayyımın vermiş olduğu bu hasarların hesabını soracağız. Bizde söz veriyoruz ki, sonuna kadar bu iradeye sahip çıkacağız. Bu 8 yılda kayyımın İlçemize vermiş olduğu hasarları onaracağız. Tüm Silvan halkına bir kez daha teşekkür eder ve gece gündüz Silvan için çalışacağız” dedi.

Belediye Eşbaşkanlar, “Bugünden itibaren hiçbir farklılık gözetmeden tüm Silvan halkına, beş yıl boyunca hizmet edeceğiz. Bugünden itibaren ilçenin tüm kaynakları ilçemiz için kullanılacaktır. Bugünden itibaren soygun, hırsızlık, usulsüzlük, insan kayırma, rüşvet ve her türlü çıkar düzenine karşı, halkın katılımıyla halkın çıkarları için gece gündüz çalışacağız.”

Eşbakanlar, “Biz bu başarıyı Silvan ve Silvan halkına başarısıdır. Kadın ve gençler bu başarıya büyük bir emek harcadılar. Halkımız bu başarıyı elde etmek için her köyde, evde, sokak ve alanlarda büyük bir coşkuyla kutladılar. Coşkularını oylarıyla beraber sandıklara yansıttılar. Bu sahiplenme duygusuyla beraber iradelerine sahip çıktıkları için binlerce kez diyoruz Halkımızın evi şen olsun.  Biz biliyoruz ki, bu başarının en büyük pay sahibi olan kadın ve gençlerimizdir. Bu emekleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Gece, gündüz bizlerle beraber DEM Parti çalışmaları sırasında büyük emekler harcadılar. Bu emekleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımız DEM’i başarının DEM’İ yaptılar.  Belediye seçimi, Belediye Meclisi ve Muhtarlar seçimi yapıldı. En çok bizleri mutlu eden, Muhtarlık seçimlerimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Halkımız bu seçimde tercihini yaptı. Bizde Belediye Meclisi adına Yeni seçilen muhtarlar ve bir kez daha muhtarlığa seçilen tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum, hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.